Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Tele Finlandilla matkapuhelinoperaattoreiden uskollisimmat asiakkaat

Tele Finlandilla matkapuhelinoperaattoreiden uskollisimmat asiakkaat

Tiedote.
Julkaistu: 10.05.2011 klo 08:45
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Tele Finlandilla matkapuhelinoperaattoreiden uskollisimmat asiakkaat

Asiakkuusmarkkinointiliiton (ASML) ja Avaus Consultingin kolmatta kertaa teettämästä Asiakkuusindeksi 2011 -tutkimuksesta käy ilmi, että operaattorikentän uskollisimmat asiakkaat löytyvät haastajana tunnetulta Tele Finlandilta.

Tele Finland on onnistunut kuluneen vuoden aikana myös kaikista operaattoreista eniten kasvattamaan asiakasuskollisuuttaan. Tele Finland paransi sijoitustaan jo toista vuotta peräkkäin.

– Olemme Tele Finlandissa tehneet määrätietoista työtä palvelun kehittämiseksi. Tele.fi -verkkopalvelun käytettävyys ja puhelinasiakaspalvelu ovat saaneet erinomaista palautetta muissakin tutkimuksissa. Tele Finlandin tapauksessa edullinen hinta ei siis sulje pois hyvää palvelua, Tele Finlandin liiketoiminnasta vastaava Sonja Pihlaja sanoo.

Viestintäviraston tekemän säännöllisen seurannan mukaan Tele Finlandilla on ollut myös operaattorikentän nopein asiakaspalvelun vastausaika. Asiakkaiden puheluihin vastattiin koko vuoden 2010 ajan keskimäärin alle minuutissa.

– Yhä useammin asiakkaat haluavat hoitaa liittymäasioitaan myös internetissä, ja kehitämmekin tänä vuonna erityisesti sähköistä asiakaspalvelua. Yksi esimerkki tästä on eilen avattu uusi verkkokauppa, jossa on käytössä mm. puhelin- ja liittymäavustajat. Ne suosittelevat muutaman kysymyksen perusteella juuri asiakkaalle sopivaa liittymää ja matkapuhelinta, Pihlaja kertoo.

Asiakkuusindeksi 2011 -tutkimuksen tiedonkeruu toteutettiin helmi-maaliskuussa 2011 TNS Gallup Online Forumissa, jossa kyselyyn vastasi 2316 kuluttajaa. Kuluttajia pyydettiin valitsemaan yrityksiä, joiden kanssa he ovat asioineet. He vastasivat kahteenkymmeneen asiakasuskollisuuteen ja asiakaskokemukseen liittyvään kysymykseen valituista yrityksistä. Vastausten pohjalta ASML ja Avaus laskivat Asiakkuusindeksin mukana olleille 80 yritykselle.

 

Lisätietoja:

Tele Finland

Sonja Pihlaja

p. 040 5248 060

s-posti: sonja.pihlaja@teliasonera.com

Liitetiedostot

Edullisiin liittymiin erikoistunut operaattori Tele Finland on osa TeliaSonera Finland Oyj:a. Sen perusajatuksena on tarjota kilpailukykyisiä hintoja pitämällä muun muassa hallinnointi-, markkinointi- ja palveluverkostokulut matalina.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs