Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Suomen nopeimman amatöörikartingkuskin etsintä on nyt käynnissä!

Red Bull

Suomen nopeimman amatöörikartingkuskin etsintä on nyt käynnissä!

Tiedote.
Julkaistu: 12.04.2013 klo 10:38
Julkaisija: Red BullRED BULL KART FIGHT SAAPUU SUOMEEN – ONKO VAUHTI VERESSÄ?

Red Bull Kart Fight saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa. Pääset nyt kokemaan oikean kilpa-ajajan tuntemuksia: adrenaliinin, jonka tuntee vain minuutteja ennen lähtöä, renkaiden hajun, moottorien äänet, mekaanikkojen hyörinän ja lähdön huuman…

Osallistua voivat kaikki yli 15-vuotiaat, vähintään 150 cm pitkät kuskit. Jokaisella on mahdollisuus olla Suomen paras ”kart fighter” ja sitä kautta päästä edustamaan Suomen värejä maailman finaalissa. Red Bull Kart Fight tarjoaa jokaiselle pohjoisesta etelään ja idästä länteen ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan kokemuksen. Älä missaa tätä äksöniä!

Red Bull Kart Fight Suomen finaali ajetaan loppukesästä. Päästäksesi Suomen finaaliin, sinun tulee kellottaa nopein aikasi lähimmässä karting-hallissasi. Jokaisen hallin kaksi nopeinta kuljettajaa lunastaa paikkansa Suomen finaalissa, jolloin lähtöviivalla nähdään 16 Suomen nopeinta Red Bull Kart Fight amatöörikuskia. Red Bull Kart Fight aika-ajot ovat käynnissä 15.4.-9.6. ja mukana on kahdeksan sisäkarting-hallia ympäri Suomen. Katso osoitteesta www.redbull.fi/kartfight sinua lähin kartinghalli ja muista, että voit yrittää parantaa kierrosaikojasi rajattomasti, joten kaasujalka suoraksi ja kovia aikoja kellottamaan!

KUINKA OSALLISTUA RED BULL KART FIGHT TAPAHTUMAAN:

• Mene www.redbull.fi/kartfight ja katso sinua lähin kartinghalli.

• Kaasuta lähimpään halliisi ja ilmoittaudu hallin kassalla mukaan aika-ajoihin.

• Tarkemmat säännöt löydät www.redbull.fi/kartfight ja kotihallisi seinältä.

• Red Bull Kart Fight on tarkoitettu kaikille yli 15-vuotiaille Suomen kansalaisille. Pidä huoli ettei sinulla ole voimassa olevaa kilpailulisenssiä eikä sinulla ole ollut kuljettajalisenssiä viimeiseen viiteen vuoteen. 


MIKÄ ON RED BULL KART FIGHT?

Red Bull Kart Fight on maailmanlaajuinen kilpailukiertue, jonka lopuksi selviää kuka on Red Bull -maailman nopein amatööritason kartingkuski. Kahdessakymmenessä eri maassa järjestettävissä kansallisissa kisoissa etsitään parhaat kuskit edustamaan kutakin maata. Ja nuo eri maiden voittajat matkustavat Red Bull Kart Fight –maailmanfinaaliin, jossa finaalin voittaja kruunataan Red Bull Kart Fight -maailmanmestariksi.

Maailmanfinaaliin osallistuminen on amatöörikuljettajalle niin lähellä huipputason kansainvälisenä kilpa-ajajatähtenä olemista kuin vaan mahdollista. Paikalla on myös joukko erinomaisia Red Bull -urheilijoita, jotka mentoroivat, rohkaisevat ja valmentavat finalisteja sekä kannustavat kuskeja puristamaan esiin sen parhaan suorituksensa juuri näiden kahden intensiivisen kisapäivän aikana – jolloin vain yhdestä voi tulla maailmanmestari. 

 

www.redbull.fi/kartfight
www.facebook.com/kartfightsuomi
#antaasiivet
#kartfight

Osoitteesta https://www.redbullcontentpool.com/content/international/search?s=red+bull+kart+fight saa korkean resoluution valokuvia ja teräväpiirtovideoklippejä maksutta toimitukselliseen käyttöön.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Anette Latva-Piikkilä, anette.latva-piikkila@fi.redbull.com, mob. 040 772 4124

 

Liitetiedostot

TIETOA RED BULL MEDIA HOUSESTA:

Red Bull Media House on globaali mediayhtiö, joka tuottaa jakelee ja julkaisee autenttista sisältöä ja inspiroivia action-urheilu - ja lifestyle-genren viihdeohjelmia. Elokuvasta televisioon, printistä digitaaliseen mediaan, musiikkiin ja peleihin – yhtiön tuotteista voi nauttia kaikkein uusimmilla laitteilla ja alustoilla, ja ne kiinnostavat yleisöjä ympäri maailman. Red Bull Media House vastasi muun muassa Red Bull Stratos -projektin dokumentoinnista ja monialustajakelusta. Red Bull Stratos vangitsi koko maailman huomion vuonna 2012, ja se onkin kaikkien aikojen katsotuin live-striimaus. Lisätietoja löytyy osoitteesta: www.redbullmediahouse.com.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs