Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Suomen Agilityliiton uusi toiminnanjohtaja

Suomen Agilityliitto ry

Suomen Agilityliiton uusi toiminnanjohtaja

Tiedote.
Julkaistu: 18.12.2013 klo 15:34
Julkaisija: Suomen Agilityliitto ry

Suomen Agilityliitto SAGI ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Sirpa Sippola. Työsuhde alkaa vuoden 2014 alusta ja toiminnanjohtajan tehtävässä hän aloittaa 1.2.2014. Vt. toiminnanjohtaja Kari Jalonen hoitaa toiminnanjohtajuutta tammikuun loppuun asti.

Sirpa Sippola on toiminut pitkään kansainvälisen Sata-Häme Soi festivaalin toiminnanjohtajana sekä muissa tehtävissä mm. markkinointipäällikkönä, projektipäällikkönä ja tuotantojohtajana eri organisaatioissa. Sippolalla on vankka kokemus EU-hanketoiminnasta ja kulttuurialan alueellisten ja valtakunnallisten yhteistyöverkostojen kehittämisestä.

Suomen Agilityliiton toiminnan tarkoituksena on edistää ja kehittää agilityurheilua, -liikuntaa ja –harrastetoimintaa tavoitteenaan ihmisten fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kehittäminen. Liiton toiminta pohjautuu liikunnan eettisiin arvoihin, urheilun reilun pelin periaatteisiin sekä tasa-arvon edistämiseen. Lisäksi toiminnan perustana on koirien fyysinen ja psyykkinen terveys, niiden yhteiskuntakelpoisuuden lisääminen ja hyvä kohtelu.

Agility on ihmisen ja koiran yhteistyöhön perustuva liikuntamuoto, joka sopii kaikille ihmisille ikään, kuntoon, sukupuoleen tai muihin ominaisuuksiin katsomatta. Lajin harrastusmäärät ovat kasvaneet voimakkaasti sekä Suomessa että muualla maailmassa 2000-luvulla. Vuonna 2012 Suomessa agilityn parissa liikkui jo yli 10 000 lajin harrastajaa. Maailmanlaajuisesti harrastajia on yli 100 000. Lajia harrastetaan sekä omaksi iloksi että myös kilpailumielessä.

”Ryhdyn tähän työhön erittäin mielelläni ja täynnä intoa, sillä tässä yhdistyvät minulle tärkeät ja omaan arvomaailmaani kuuluvat asiat upealla tavalla. Koirat ja liikunta ovat aina kuuluneet elämääni ja minulle on vankka osaaminen järjestötoiminnan hallinnosta ja organisoimisesta. Tämä on työtä, jota on tehtävä sydämellä ja siihen minä olen valmis”, hehkuttaa Sirpa Sippola.

Lisätiedot:

vt. toiminnanjohtaja Kari Jalonen

puh. 050 5426830

toiminnanjohtaja@agilityliitto.fi

www.agilityliitto.fi

 

 

Agility on ihmisen ja koiran yhteistyöhön perustuva liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille ihmisille. Suomessa agilityn parissa liikkuu yli 10 000 ja maailmanlaajuisesti yli 100 000 harrastajaa. Suomen Agilityliitto SAGI on suomalaisten agilityä harrastavien yhdistysten muodostama liitto. Liiton pääasiallisena tarkoituksena on edistää ja kehittää agilityurheilua, -liikuntaa ja -harrastetoimintaa tavoitteenaan ihmisten fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kehittäminen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs