Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Stjärntränaren Ann-Louise Gustafsson ska bli representant för FilmMe

FilmMe

Stjärntränaren Ann-Louise Gustafsson ska bli representant för FilmMe

Pressmeddelande.
Publicerad: 15.08.2013 kl. 10:31
Utgivare: FilmMe

Den svenska stjärntränaren Ann-Louise Gustafsson, som ridit in hästar för ett antal ryttare på OS-nivå, har valts till försäljningsagent för FilmMe, i sitt hemland Sverige. I USA har Gustafsson bl.a. ridit in hästar för OS-ryttaren Margie G. Eagle, för OS-guldmedaljören Petrus Kastenman i Sverige och för ett antal stjärnryttare i Tyskland, inklusive Paul Schockemöhle och Meredith M. Beerbaum.

 

”Jag vet att varenda en av dessa elitryttare och tränare kommer att älska FilmMe. I Sverige är ridningen den näst mest populära hobbyn, och det bästa är att den ger helt nya utvecklingsmöjligheter för ryttare på alla nivåer”, säger Gustafsson.

 

Att Gustafsson tränar såväl hinder-, skol- som fältryttare, och har därtill själv tävlat med förtjänst på avancerad nivå, förtäljer om henne som den enastående tränare som hon är. Vid sidan av Sverige ska Gustafsson också bli representant för FilmMe i Norge.

 

Tidigare har FilmMe presenterats bl.a. i Falsterbo Horse Show och i samband med Horse Show i Göteborg vid GP-finalen, vid "Hevosyrittäjyysfoorumi" (Hästföretagarforumet). Vid evenemanget presenterades hästbranschens nyaste innovationer och 50 företag ansökte dit, av vilka tre valdes till att vara med. Två söktes till evenemanget genom inbjudningsmetod, och den ena av dem var FilmMe Group Oy (AB).

 

FilmMe har utvecklat ett videokamerasystem, som automatiskt följer sitt objekt genom att zooma. Då användaren kommer till ett område där det har installerats ett videokamerasystem, identifierar systemet användaren med hjälp av ett handledsband.

Användaren trycker på knappen i sitt handledsband och videokameran startar att filma. Kameran följer sitt objekt och zoomar automatiskt. Då användaren trycker på samma knapp igen, slutar filmningen och en video laddas upp automatiskt till ett eget konto på www.filmme.tv.

FilmMe har belönats med alla tiders rekordpoäng vid det internationella Money Talks – investerarevenemanget i Esbo, i oktober 2012. I Equitana, i Tyskland mars 2013, valdes FilmMe därtill ut till kandidat för Innovation Awards bland närmare tusen utställare i världens största evenemang inom hästbranschen.

 

Bildmaterial för fri användning: www.filmme.tv/press.

För mer information och intervjuförfrågor:

 

FilmMe Group Oy

Lauri Salovaara, Försäljnings- och marknadsdirektör

+358 40 52 68 205

lauri.salovaara@filmme.tv

 

Ann-Louise Gustafsson, Försäljningsagent – Sverige och Norge

+46 705 679 299

ann-louise.gustafsson@filmme.tv

FilmMe Group Oy (AB)

- Grundat 2011 i Uleåborg (Oulu)

- Grundarna Tapio Koivukangas, Lauri Salovaara och Jani Lehto

- Lanserade världens första videokamera, som följer sitt objekt automatiskt och delar ut till videoanvändares eget konto på www.filmme.tv.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs