Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Rovaniemeläinen Jarmo Sainio ehdolla olympialaisten soihdunkantajaksi: ”On huippua nähdä, kuinka lapset kehittyvät”

Samsung Electronics Nordic

Rovaniemeläinen Jarmo Sainio ehdolla olympialaisten soihdunkantajaksi: ”On huippua nähdä, kuinka lapset kehittyvät”

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2011 klo 09:16
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Rovaniemeläinen Jarmo Sainio, 25, ei malttanut pysyä kiekon parista pois, vaikka polvivamma estikin oman harrastuksen. Erityiskiitosta nuori mies saa seuraltaan tekemästään terveyskasvatuksesta.

Sainio valmentaa junnuja Rovaniemen Kiekko ry:ssä jo kolmatta kautta. Seuran joukkuejohtajien mukaan Sainiota kuvailee osuvasti yhden hänen valmennettavansa lausahdus: jäätävän hyvä valmentaja.

Rovaniemellä Sainio tunnetaan erityisesti ilmiömäisestä kyvystään motivoida lapsia. Mies kiinnittää valmennustoiminnassaan erityistä huomiota terveyskasvatukseen, johon kuuluu muun muassa opastusta terveellisestä ruokavaliosta, lihashuollosta, riittävästä levosta ja elämän tasapainosta.

Miltä nyt tuntuu, kun sinut on valittu 10 finalistin joukkoon?

      Tosi hieno homma. Olin kyllä kuullut, että joukkuejohtajat olivat ehdottaneet minua.

Miksi aikoinaan ryhdyit valmentamaan lapsia ja nuoria?

      Ehdin itse pelata 14 vuotta, kun loukkaantumisen vuoksi jouduin lopettamaan. En kuitenkaan osannut pysyä kiekon parista poiskaan, joten ryhdyin valmentamaan lapsia ja nuoria. Nykyään myös opiskelen alaa.

Millainen on hyvä nuorisovalmentaja?

      Ykköskriteeri on ammattitaitoisuus. Myös sosiaalisuus on tärkeää, tätä hommaa ei voi tehdä, jos ei tule muiden kanssa toimeen. Junnujen parissa pitää itse omalla esimerkillään näyttää, miten harrastetaan ja eletään.

Miksi juuri sinut kannattaisi valita kantamaan olympiatulta?

      Tätä kannattaisi kysyä minua ehdottaneilta. Taustastani voin kertoa, että valmistuin viime keväänä Lapin urheiluopistolta liikuntaneuvojaksi. Sitä ennen opiskelin samaisessa rakennuksessa itseni koulutetuksi hierojaksiksikin. 

Mitä se merkitsisi sinulle, jos juuri sinut valittaisiin?

      Se olisi tosi iso juttu. Se kertoo siitä, että tekemistäni arvostetaan.

 

Olympialaisten pääyhteistyökumppani Samsung aloitti yhdessä Ilta-Sanomien kanssa soihdunkantajien etsimisen Lontoon 2012 olympialaisten soihtuviestiin syyskuun alussa.

Hakemuksia saatiin lähes 130, ja niiden joukosta tuomaristo valitsi 10 finalistia.

Kansa pääsee äänestämään omia suosikkejaan Ilta-Sanomien urheilun nettisivuilla. Äänestys käynnistyy keskiviikkona 28.9. ja viimeinen äänestyspäivä on keskiviikko 5.10. Kaksi eniten ääniä saanutta valitaan soihdunkantajiksi. Lisäksi tuomaristo valitsee finalistien joukosta toiset kaksi soihdunkantajaa. Valittujen soihdunkantajien nimet julkaistaan ensi vuonna alkuvuodesta.

Olympiatuli sytytetään perinteisin menoin Kreikassa ja se saapuu isäntämaahan Isoon-Britanniaan 18. toukokuuta 2012.  Tulta kuljetetaan halki Iso-Britannian 70 päivän ajan ja viestiin osallistuu 8 000 soihdunkantajaa.

Lisätietoja: 
Jarmo Sainio, p. 044 2044 538
 

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750  

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063 
Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515 
Kuvapyynnöt: 
samsungpr@osg.fi 
Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: 
www.samsung.fi ja valitse uutiset. 
Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen
samsungpr@osg.fi 
Uutisia RSS-syötteinä: 
www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do 

 

 

 

Liitetiedostot

ALSO-konserni on Pohjoismaiden ja Baltian johtava IT-, kulutus- ja viihde-elektroniikan-tukkuri, joka on erikoistunut pitkälle automatisoituihin varasto- ja kuljetuspalveluihin. ALSO Finlandin pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Tampereella, jonka lisäksi Suomessa on toimipisteet Helsingissä, Turussa ja Oulussa. ALSO-konserni edustaa yli sata tuotemerkkiä, joihin kuuluvat mm. Acer, Adobe, AMD, Asustek, Canon, Electronic Arts, Fujitsu, HP, Hitachi, IBM, Intel, Kingston, Lenovo, LG, Lexmark, Microsoft, Samsung, Sony ja Viewsonic. ALSO Finland Oy on osa ALSO-Actebis konsernia, joka on Euroopan kolmanneksi suurin informaatioteknologian ja kuluttajaelektroniikan tukku- ja logistiikka-alan yritys. ALSO-Actebis toimii kahdessatoista maassa Euroopassa ja on näistä seitsemässä maassa markkinajohtaja. Työntekijöitä ALSO-Actebiksessa on yli 3000. Suomessa ALSO työllistää noin 300 henkilöä. ALSO-Actebis Holding AG:n pääkonttori on Hergiswil:ssä Sveitsissä ja se on listattu Sveitsin pörssissä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs