Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Red Bull Phenom - Mahdollisuus nuorille lahjakkuuksille kilpailla 2013 X Gameseissa

Red Bull

Red Bull Phenom - Mahdollisuus nuorille lahjakkuuksille kilpailla 2013 X Gameseissa

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2013 klo 10:29
Julkaisija: Red Bull

Red Bull lanseeraa action video -kilpailun, jossa etsitään seuraavia rullalautailu-, BMX- ja maastopyöräilylegendoja. 

Kilpailu kutsuu urheilu-urasta unelmoivat nuoret lataamaan nettiin 60 sekunnin mittaisen videon itsestään tekemässä parhaat temppunsa valitsemassaan lajissa: streetskeittauksessa, streetti-BMX:ssä tai slopestyle-maastopyöräilyssä. Videot arvostelee lahjakkuuden, suorituksen ja tyylin perusteella superluokan tuomaritiimi, jonka jäsenet ovat kaikki oman lajinsa ikoneita: BMX:n Mike Escamilla, freestyle-maastopyöräilyn pioneeri Richie Schley ja rullalautailun Steve Caballero.

Kuusi ”phenom-finalistia” kustakin lajista pääsee ainutkertaiselle, täysin ilmaiselle palkintomatkalle X Games -kisoihin, jossa he kilpailevat toisiaan vastaan. Ja noiden kisojen palkintona on oma videoprofiili – Red Bullin tuottamana. Slopestyle-maastopyöräilyn kikkailijat suuntaavat kesäkuussa X Games Munich -tapahtumaan, Saksaan, kun taas BMX-streettikilpailijat ja rullalautailijat matkaavat elokuussa Kaliforniaan (USA), X Games Los Angeles -kisaan.

”Alamme on kasvanut räjähdysmäisesti, ja esiin nousee koko ajan todella monia skeittaajia. Red Bull Phenom on tilaisuutesi tulla huomatuksi!”, Steve Caballero kommentoi.Kilpailuun voivat osallistua kaikki 13 –19-vuotiaat ei-ammattilaiset. Sinun täytyy vain ladata videosi YouTube:iin käyttämällä avainsanoja “Red Bull Phenom” ja sitten rekisteröidä videolinkki yhdessä muiden tietojesi kanssa osoitteeseen redbullphenom.com. Samaisesta paikasta löytyvät myös kilpailun säännöt ja tarkemmat tiedot osallistumisesta.

Slopestyle-maastopyöräilyn ilmoittautumisaika on 8. huhtikuuta - 20. toukokuuta.

Rullalautailun ja streetti-BMX:n ilmoittautumisaika on 8. huhtikuuta - 17. kesäkuuta.


Älä siis hukkaa aikaa. Painu pihalle, onnistu parhaassa muuvissasi ja lähetä meille videon YouTube -linkki!


TIETOA TUOMAREISTA

Mike “Rooftop” Escamilla aloitti BMX-pyöräilyn 11-vuotiaana vuonna 1990. Siitä lähtien hän on kasvanut aikuiseksi Ride BMX:n, Detailsin, Playboyn, Complexin ja muiden lehtien sivuilla edesauttaen samalla lajin kasvua. Ride Magazine äänesti Miken yhdeksi 1990-luvun vaikutusvaltaisimmista ajajista. 

Vertikaalisen eli verttiskeittauksen legenda Steve Caballero tunnetaan vaikeiden temppujen ja trikkien pioneerina sekä siitä että hänellä oli pitkään hallussaan isoimman rampista saavutetun ilman ennätys. Thrasher Magazine nimesi Caballeron vuonna 1999 ”Vuosisadan rullalautailijaksi”.

Richie Schley on maastopyöräilyn freeride-liikkeen pioneeri, joka edelleen tasoittaa tietä nuorille huimapäille ja freeride-skenelle. Yhteistyökumppanuus Whistler Blackcombin ja Rotwildin kanssa on todiste siitä, että Richie on yhä voimatekijä maastopyöräilyn maailmassa.TIETOA X GAMES GLOBAL EXPANSIONISTA

Johtava action-urheilukisa ja lifestyle-brändi X Games nostaa valokeilaan maailman parhaat action-urheilijat BMX-pyöräilyn, rullalautailun, motocrossin eli Moto X:n ja ralliautoilun parista (X Games) sekä laskettelun, lumilautailun ja moottorikelkkailun saralta (X Gamesin talviversio) isäntäkaupungin ja -maan tarjoamaa taustaa vasten. Jokaisella X Games -tapahtumalla on oma erityisluonteensa, mikä erottaa sen muista. Näitä erityispiirteitä ovat muun muassa uusien lajien esittelyt ja isäntäkaupunkeihin liittyvät kulttuurielementit.

Talvitapahtumat järjestettiin tammikuussa USA:n Aspenissa (Colorado) ja maaliskuussa Ranskan Tignes’ssä. Kesätapahtumat puolestaan järjestetään seuraavasti:

18. - 21. huhtikuuta: X Games Foz do Iguaçu, Brasil ia

16. - 19. toukokuuta: X Games Barcelona, Espanja

27. - 30. kesäkuuta: X Games Munich, Saksa

1. - 4. elokuuta: X Games Los Angeles (Kalifornia), USA

 

TIETOA GOPROSTA

Red Bull on aloittanut yhteistyön GoPron kanssa. GoPro on luonnollinen kumppani Red Bull Phenom -kisalle, sillä action-urheiluskene sekä uusien talenttien löytäminen videoiden kautta ovat yritykselle hyvinkin tuttuja. GoPro lahjoittaa voittajille ilmaiset Hero3-videokamerat.

Lisäinfoa:

Tarkempia tietoja kilpailuun liittyen löytyy osoitteessa: www.redbullphenom.com.

Kaikki kuvamateriaali on maksutonta Red Bull Phenom -aiheiseen toimitukselliseen käyttöön. Kuvan yhteydessä mainittava: ©valokuvaajan nimi (löytyy metatiedoista)/ Red Bull Content Pool.

Median yhteyshenkilö:
Tarquin Cooper
zooom productions gmbh
Felderstrasse 12
5330 Fuschl am See
ITÄVALTA

tarquin.cooper@zooom.at
puh. +43 6226 8848 25 / GSM: +43 664 544 9241

Anette Latva-Piikkilä
anette.latva-piikkila@fi.redbull.com / GSM + 358 40 772 4124

 

Liitetiedostot

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs