Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Red Bull Illume -valokuvauskilpailu aukeaa 5 päivän päästä

Red Bull

Red Bull Illume -valokuvauskilpailu aukeaa 5 päivän päästä

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2012 klo 15:22
Julkaisija: Red Bull

Ensimmäiset tuomarit varmistuneet

Enää 5 päivää siihen, kun Red Bull Illume 2013- valokuvauskilpailu aukeaa. Red Bull Illume on maailman paras toiminta- ja seikkailu-urheilun valokuvakilpailu, ja 1. joulukuuta lähtien innokkaat kuvaajat voivat lähettää parhaat otoksensa mukaan kisaan osoitteessa www.redbullillume.com.

Kisan ensimmäiset, arvovaltaiset tuomarit on jo julkistettu, ja mukana on maailman suosituimman nettilehden Daily Mailin kuvatoimittaja Kim Scott-Clark. Lisäksi tuomaristossa on mukana valitsemassa hienoimpia valokuvia Jym Wilson (vanhempi kuvatoimittaja, USA Today) sekä Richard Brooks (vastaava kuvajohtaja, Asia-Pacific AFP).

Lisäksi tuomaristossa on mukana suuri joukko johtavien urheilujulkaisujen ja lehtien toimittajia, kuten Steve Fine, Sports Illustratedin kuvajohtaja, Hannah McCaughey, Outside magazinen luova johtaja, Simon Caney, Sport (UK) päätoimittaja,sekä Naima Mancini, Sportweek (Italy) kuvatoimittaja.

Red Bull Illume tarkastelee toimintaurheilua, mutta myös kulttuuria ja elämäntapaa lajin takana, ja osa tuomareista tulee mailman siisteimmistä lifestyle-lehdistä. Mukana on mm.Gina Battle (Complex), Sebastian Zanella (Desillusion) ja James Mullinger (GQ).

Kaikkiaan 50 eri tuomaria tullaan valitsemaan ympäri maailmaa, ja tällä arvovaltaisella raadilla tulee olemaan edessään vaikea tehtävä valitessaan 50 parasta valokuvaa kymmenestä eri kategoriasta, sekä luonnollisesti myös kokonaiskilpailun voittajan.

Listan vahvistetuista tuomareista löydät tästä linkistä.

Dimitris Karathanos on tyypillinen kilpailun tuomariston jäsen. Hän toimii vastaavana kuvatoimittajana SOUL-julkaisussa, ja hän kommentoi tulevaa kisaa seuraavasti: "Rakastan urheiluvalokuvausta sen karismaattisuuden johdosta, ja koska urheiluvalokuvauksella on kyky kuvata ihmisyyttä äärimmäisissä olosuhteissa. Jokainen kuva osoittaa valtavaa rohkeutta, uskallista ja yritystä, ja mielestäni on valtava kunnia olla mukana Red Bull Illume-tuomaristossa. "

Leica, broncolor ja Sun-Sniper ovat täydellisiä yhteistyökumppaneita Red Bull Illume-kilpailulle. Kokonaiskilpailun voittaja tulee saamaan uuden Leica S-kameran, kun taas jokaisen kategorian voittaja saavat itselleen uuden Leica X2-kameran. Muina palkintoina jaetaan mm. broncolorin uusi ’Move’, kannettava salama sekä Sun-Sniperin uusin kiinnityssysteemi.

Kuvasi voit lähettää mukaan kisaan 1.12.2012-1.4.2013 välisellä ajalla. Sivustolta www.redbullillume.com löydät lisätietoja.

FREE IMAGE LIBRARY:

Kaikki kuvamme ovat vapaasti käytettävissä mediatiedotteissa Red Bull Illumeen liittyen. Mikäli haluat käyttää jotain kuvista, mainitse kuvaajan nimi ja lähetä meille linkki julkaistusta artikkelista. 50 finalisti-valokuvaa ovat nähtävissä redbullillume.com. Korkearesoluutisen version kuvista, videokuvaa sekä lisämateriaalia on saatavissa: Red Bull Content Pool.

Voit myös ladata 50 parasta valokuvaa linkistä http://clients.zooom.at/_ftp-RBillume/RedBullIllume2010_Top50.zip. Voit luoda oman valokuvagalleriasi toimintaurheiluvalokuvista verkkosivuillesi, valiten ne kuvat ja lajit jotka kiinnostavat juuri Sinua, tai ladata jonkin kuvistamme Facebook -taustakuvaksesi.

Lisätietoja:

Tarquin Cooper (zooom productions)
media@redbullillume.com
+43 6226 8848-25

Anettte Latva-Piikkilä
anette.latva-piikkila@fi.redbull.com
+358 40 772 4124

Red Bull Illume:

Red Bull Illume on mailman ensimmäinen kansainvälinen valokuvauskilpailu, joka keskittyy toiminta- ja seikkailu-urheiluun. Kilpailun tarkoituksena on esitellä yleisölle jännittävimpiä ja luovimpia toimintakuvia, ja tarjota yleisölle mahdollisuus nauttia urheilun maailmasta valokuvien kautta. Leica on Red Bull Illumen virallinen yhteistyökumppani jo vuodesta 2010.

www.redbullillume.com

Facebook.com/redbullillume

Twitter.com/redbullillume

 

 

Liitetiedostot

Red Bull Media House
Red Bull Media House on globaali mediayritys, joka luo kiehtovaa urheilu-, kulttuuri- ja lifestyle-mediasisältöä ja jakaa sitä eri ympäristöissä. Red Bull Media Housen mediasisältö on optimoitu kaikkeen mediaan aina täysimittaisista elokuvista, televisio-ohjelmista, printeistä digitaaliseen sisältöön ja peleihin. Lisätietoja löydät sivulta www.redbullmediahouse.com.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs