Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Red Bull antaa rallikansalle siivet Jyväskylän MM-rallissa

Red Bull

Red Bull antaa rallikansalle siivet Jyväskylän MM-rallissa

Tiedote.
Julkaistu: 24.06.2013 klo 08:19
Julkaisija: Red Bull


Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna 1.-3.8.2013 ajettava Neste Oil Ralli kerää tuttuun tapaan rallikansan ympäri Suomea Jyväskylän alueelle nauttimaan vauhtiviihteestä! Monen monta kertaa maailman parhaaksi valittu MM-ralli tarjoaa yleisölle menoa ja meininkiä neljän päivän ajan sekä erikoiskokeilla että Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskuksessa.

Ralliviikonloppu käynnistetään oheistapahtumien osalta jo keskiviikkona 31.7. klo 19.45 kun vauhtia rallikansalle ja musafaneille Jyväskylän Paviljongilla antaa mm. tyttötrio MIAU, joka tärisyttää lavaa tavallista modernimmalla punk kokoonpanollaan. Kesyttömät kissanaiset valtaavat stagen juuri ennen kuin WRC- kuljettajat valitsevat lähtöjärjestyksen avauspäivän pätkille.

Torstaina nostetaan kädet ilmaan ja huudetaan kurkku käheäksi huippusuositun rap-duo JVG:n kiivetessä lavalle klo 17.00. Jare & VilleGallen seuraksi lavalle nousee kuumaakin kuumempi räppimimmi Sini Sabotage, joka kuuluu JVG:n perustamaan PME Records -levy-yhtiöön. Paikallisen kosketuksen yleisölle torstaina antaa jyväskyläläinen räppäri Kusti, joka kuuluu jyväskyläläisistä nuorista koostuvaan FP:een eli Fyysinen Preesens, joka saa taatusti Jyväskylän nuorison sukat pyörimään jaloissa. Kusti hyppää stagelle klo 16.00, juuri ennen JVG:tä ja Sini Sabotagea.

Sillä aikaa kun hiekka pöllyää pätkillä tai autot ovat Paviljongilla huollossa, on loistava tilaisuus haastaa kaverit kartingauton ratissa Jyväskylän Karting Centerissä, joka sijaitsee Paviljongilla. Red Bull Kart Fight Jamit ovat käynnissä torstaista lauantaihin ja ralliviikonlopun nopein kartingkuski palkitaan Red Bull Racing tuotepalkinnolla!

Paviljongilla rullaillaan keskiviikkona ja torstaina myös Red Bull Skate Jams merkeissä, joten oma dekki kannattaa ottaa mukaan. Jameja ovat vetämässä Suomen ykköslumilautailijat Eero Ettala, Roope Tonteri, Heikki Sorsa yhdessä street-skeittaaja Jaakko Ojasen kanssa.

PIMEÄT, NUOTITTAMATTOMAT YÖPÄTKÄT ODOTTAVAT HAASTAJIAAN

Kun päivän viimeiset erikoiskokeet ovat takana ja yön pimeät, nuotittamattomat pätkät vielä edessä, voit vaihtaa tennarit tanssikenkiin ja suunnata Jyväskylän keskustan baareihin ja tanssiravintoloihin, jossa MM-rallitunnelma on korkeimmillaan.

Neste Oil Rallin viralliset jatkobileet - Red Bull After Party – juhlitaan lauantai-illan päätteeksi Ravintola Escapessa, Väinönkatu 32.

Paviljongin kaikki oheistapahtumat ja konsertit sisältyvät Rallipassin ja Biker´s Passin hintaan. Oheistapahtumiin ja konsertteihin pääsee sukeltamaan myös neljän päivän Paviljonki-rannekkeella tai yhden päivän sisäänpääsyyn oikeuttavalla Paviljongin pääsylipulla. Lisätietoa lipuista www.nesteoilrallyfinland.fi/liput


Red Bull antaa siiivet!!


Lisätietoa:
Anette Latva-Piikkilä, anette.latva-piikkila@fi.redbull.com, mob. 040 772 4124

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs