Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Ravintola Zetor tekee ennätyksiä: ruokalista luettavissa jo 25 eri maan kielellä

HOK-Elanto

Ravintola Zetor tekee ennätyksiä: ruokalista luettavissa jo 25 eri maan kielellä

Tiedote.
Julkaistu: 14.01.2011 klo 15:01
Julkaisija: HOK-Elanto

Ravintola Zetor tekee ennätyksiä: ruokalista luettavissa jo 25 eri maan kielellä

Zetorin ruokalista ei vie turistinkaan sormea suuhun, sillä lista on luettavissa nyt 25 eri maan kielellä. Kieliversioiden määrä lienee Suomen ennätys. Oman käännöksensä ovat saaneet myös savolaiset, joten Kuopiostakin on lupsakkaampaa tulla pääkaupunkiseudulle sapuskalle ja lystinpitoon. 

Tiukasti stadilainen mutta rennosti maaseudun hurttia huumoria viljelevä ravintola Zetor saa uusimman ruokalistansa uunista ulos viikolla 3.

Zetor Uutisten nimellä kulkeva menu löytyy sen jälkeen sekä ravintolasta että nettisivuilta savoksi, suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, ranskaksi, saksaksi, norjaksi, tanskaksi , islanniksi, eestiksi, venäjäksi, tšekiksi, japaniksi, italiaksi, puolaksi, hollanniksi, portugaliksi, espanjaksi, kiinaksi, kreikaksi, bulgariaksi, koreaksi, turkiksi, unkariksi, arabiaksi ja kroatiaksi. 

Ruokalista sisältää 26 annosvaihtoehtoa alku-, pää- ja jälkiruokineen. Osa annoksista on Zetorin perinneruokia, jotka ovat säilyneet listalla jo vuosien ajan. Zetorin lihapullat, paistetut muikut, blinit ja poronkäristys kuuluvat vuodesta toiseen kysytyimpien annosten aateliin.

Jos Zetor on yksi pääkaupunkiseudun nähtävyyksistä, niin sellainen on myös ravintolan ruokalista. Zetor Uutiset on kuin suoraan 40-luvulta traktorin peräkärryssä Zetoriin ajettu. Luettavaa riittää kannesta kanteen. Eikä paljastuksiakaan ole unohdettu, sillä ruokalista esittelee muun muassa ravintola Zetorin omat presidenttiehdokkaat.

Zetor Uutiset on luettavissa ja tulostettavissa viikolla 3 osoitteessa zetor.net

Lisätietoja:
Ravintolanjohtaja Niklas Wiedmer, puh. 010 76 64451

Ravintola Zetor
Kaivopiha, Mannerheimintie 3-5
zetor.net
puh. 010 76 64450 (0,0828 €/puhelu + 0,1199 €/min) 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli puoli miljoonaa asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on 1,7 mrd. euroa, ja yritys työllistää 6000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs