Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Pesäpalloa lasten hyväksi

Pelastakaa Lapset ry

Pesäpalloa lasten hyväksi

Tiedote.
Julkaistu: 25.05.2012 klo 10:52
Julkaisija: Pelastakaa Lapset ry

Pesäpallojoukkue Sotkamon Jymy lahjoittaa osan Helsingissä pelattavan ottelun lipputuotoista Pelastakaa Lapset ry:lle. Tänä vuonna vietetään Pelastakaa Lapset ry:n 90-vuotisjuhlavuotta. Myös suomalainen pesäpalloilu juhlii 90 vuottaan.

Sotkamon Jymy pelaa Helsingissä pesäpalloilun 90-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Jymy tuo kansallispelin pääkaupunkiseudulle. 8. kesäkuuta, jolloin nähdään tasokasta huippu-urheilua, kun vastakkain ovat Suomen menestyneimpiin kuuluva palloiluseura ja Kouvolan Pallonlyöjät. 

Jymyn runkosarjan kotiottelu pelataan Helsingissä Sonera Stadiumilla 8.6. klo 18.30 alkaen. Kansallispelin juhlimisen lisäksi ottelutapahtumassa tärkeässä osassa on Pelastakaa Lapset ry:lle lahjoitettava hyväntekeväisyyskeräys.

Miesten superpesisjoukkue tekee pitkin vuotta hyväntekeväisyystapahtumia. Helsinki-pelissä Jymy lahjoittaa 2 euroa / katsoja Pelastakaa Lapset ry:n tukiperhe-, tukihenkilö- ja lomakotitoimintaan. Jymyläisten tahtona on, että ottelun avulla kerätty summa kohdistuu etenkin perheiden hyväksi.

”Olemme iloisia saadessamme lisää varoja tärkeään tukiperhe-, tukihenkilö- ja lomakotitoimintaamme. Tuki tulee todelliseen tarpeeseen. Lapsiperheet tarvitsevat monenlaista tukea, useilla perheillä on taloudellisia vaikeuksia ja toisaalta perheet ovat kovin yksin, kun läheisten verkostoa ei ole, tai he asuvat kaukana. Lomakoti- ja tukiperheet ovat monen perheen tärkeä tuki ja lapselle mahdollisuus kasvua tukeviin aikuisiin. Tukihenkilöiden avulla lapsille avautuu uusia mahdollisuuksia esimerkiksi harrastaa ja kokea uudenlaisia elämyksiä turvallisten aikuisten kanssa”, sanoo lastensuojelupalveluiden johtaja Riitta Hyytinen Pelastakaa Lapset ry:stä.

Lisätietoja:

Carita Päivänen, viestintäpäällikkö, Pelastakaa Lapset ry, puh. 040 535 8221, carita.paivanen@pelastakaalapset.fi

Jimi Heikkinen, myynti- ja markkinointipäällikkö, SuperJymy Oy, puh. 0400 957 779, jimi.heikkinen@superjymy.fi

Sotkamon Jymy

Sotkamon Jymy kuuluu Suomen menestyneimpiin urheilujoukkueisiin. Vuonna 1909 perustettu seura on voittanut pesäpalloilussa 13 miesten pääsarjatason Suomen mestaruutta ja sijoittunut mitaleille 20 kertaa viimeisen 22 vuoden aikana. Kesällä 2012 Jymy pelaa 34. kauttaan miesten superpesiksessä. Tavoitteena on jälleen Suomen mestaruus. www.superjymy.fi

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children – järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 120 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Tehtävänämme on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä muutoksia lasten elämään. Lisätietoa: www.pelastakaalapset.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs