Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Pelicansin pelaajista myynnin ammattilaisia

Koulutuskeskus Salpaus

Pelicansin pelaajista myynnin ammattilaisia

Tiedote.
Julkaistu: 09.03.2012 klo 13:31
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Lahden Pelicansin pelaajat innostuivat opiskelemaan porukalla: kahdeksan jääkiekkoilijaa suorittaa tällä hetkellä myynnin ammattitutkintoa Koulutuskeskus Salpauksessa.

– Kiekkoilua on vielä monta vuotta edessä, mutta silti on hyvä olla joku turva jääkiekkouran jälkeiseen elämään. Myynti oli kiinnostava vaihtoehto, sanoo Max Wärn.

Wärnin lisäksi koulutuksessa ovat mukana Joonas Hurri, Jarkko A. Immonen, Joonas Jalvanti, Tero Koskiranta, Jan Latvala, Juha-Pekka Pietilä ja Markus Seikola.

Koulutus järjestetään pelaajien ammatti ja aikataulut huomioiden. Pääsääntöisesti he osallistuvat lähiopetukseen maanantaisin klo 12–17 Koulutuskeskus Salpauksessa Lahdessa. Opintoihin kuuluu myös työpaikoilla oppimista.

– Pelaajat ovat motivoituneita ja kiinnostuneita myyntityöstä. Heidän työnsä on tälläkin hetkellä osittain markkinointia ja suhteiden hoitamista, joten heillä on taitoja, joita hyvältä myynti-ihmiseltä odotetaan, kertoo opettaja Seija Finsk.

Kiekkoilijoilla on tällä hetkellä työn alla tutkinnon ensimmäinen osa. Ajatuksena on, että jos pelaaja siirtyy toiseen joukkueeseen eri paikkakunnalle, hän voi jatkaa siellä seuraavaan tutkinnon osaan.

Koulutusidean taustalla ovat Suomen Jääkiekkoilijat ry (Pelaajayhdistys) ja Jääkiekkoliitto. Tavoitteena on saada ammatikseen jääkiekkoa pelaaville toinen ammatti tulevaisuuden varalle.

Kaupallinen ala on suosittu jääkiekkoilijoiden keskuudessa, joten pelaajat ovat suorittaneet myynnin ammattitutkintoja useissa joukkueissa ympäri Suomen.

– Monet pelaajat ovat jääkiekkouran jälkeen perustaneet oman firman tai hakeutuneet tradenomiopintoihin. Suoritetusta ammattitutkinnosta on ollut hyötyä, kertoo Suomen Jääkiekkoliiton opintokoordinaattori Juha Mäki-Kokkila.

Lisätietoja:
Koulutuskeskus Salpaus
opettaja Seija Finsk, puh. 044 708 0393

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs