Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Paimion Vistan koulu saa uuden lähiliikuntakentän

Turun Osuuskauppa

Paimion Vistan koulu saa uuden lähiliikuntakentän

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2011 klo 10:00
Julkaisija: Turun Osuuskauppa

Paimion Vistan koululle avataan uusi lähiliikuntakenttä tänään 26.9. Kentän avaus on osa
S-ryhmän ja Suomen Palloliiton valtakunnallista yhteistyöhanketta, jonka tavoitteena on rakentaa sata monitoimikenttää suomalaisten alakoulujen pihoille. Hanke käynnistyi Mäntsälästä, jonne avattiin ensimmäinen kenttä 8.9. Paimion kenttä on seitsemäs Suomeen avattava Ässäkenttä.

Ässäkentän vihkiäistilaisuudessa paljastetaan kenttäkyltti, pelataan kentän virallinen avausottelu oppilaiden ja FC TPS:n välillä sekä luokkien välinen Kaikki Pelissä – turnaus. Vihkiäistapahtuman järjestävät yhteistyössä Turun Osuuskauppa, Palloliiton Turun piiri sekä Vistan koulu.

 - Turun Osuuskauppa haluaa edistää toimialueemme asiakasomistajaperheiden hyvinvointia tukemalla liikuntaharrastuksia erityisesti lasten ja nuorten keskuudessa. Koulujen pihoilla sijaitsevat monitoimikentät toimivat virkistys- ja harrastuspaikkoina sekä kouluaikana että vapaa-ajalla. Kentät tarjoavat kaikille alueen lapsille mielekästä tekemistä ja liikunnan iloa, TOK:n toimitusjohtaja Harri Koponen sanoo.

Kunnat päättävät lähiliikuntaan tarkoitettujen kenttien rakentamisesta itsenäisesti ja rahoittavat rakentamisen normaalin käytäntönsä mukaisesti liikuntapaikkojen ja koulujen pihojen rahoituksesta. S-ryhmän paikalliset osuuskaupat ovat mukana tukemassa hanketta.

– Liikunnallisen aktiivisuuden lisääminen edellyttää korkeatasoisia liikuntapaikkoja lähellä kuntalaisia. Juuri tämän kaltaista aktiivista yhteistyötä järjestöjen, kuntien ja elinkeinoelämän välillä tarvitaan, jotta saadaan aikaan kiinnostavia ja toimivia liikuntapaikkoja, toteaa Suomen Palloliiton toimitusjohtaja Kimmo J. Lipponen.

Lisätiedot:

Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Koponen, p. 010 764 4001, harri.koponen@sok.fi
Suomen Palloliitto, seuratoimintajohtaja Timo Huttunen, puh. 040 823 5270
Lisätietoa minikenttäohjelmasta:
http://www.palloliitto.fi/seura/olosuhteet2/monitoimikenttaohjelma_2011-13

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs