Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Oulun Terveystalosta saa nyt apua myös ilman ajanvarausta

Terveystalo

Oulun Terveystalosta saa nyt apua myös ilman ajanvarausta

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2013 klo 11:03
Julkaisija: Terveystalo

Terveystalo Oulun palvelutarjonta laajenee. Maanantaista 16.9. alkaen lääkärikeskuksen päivystys tarjoaa hoitoa äkilliseen sairauteen, tapaturmaan tai vammaan myös ilman ajanvarausta lääkärikeskus-sairaalan aukioloaikoina.

- Flunssa, lapsen äkillinen kuume tai korvasärky ovat epämiellyttäviä vaivoja, joihin on mukava saada apua nopeasti. Sairastapausten lisäksi päivystyksemme hoitaa vapaa-ajalla, työssä tai liikenteessä sattuneita tapaturmia, kertoo Oulun Terveystalon lääkärikeskuksesta vastaava lääkäri Pekka Kunelius.

- Tapaturman sattuessa asiakkaalle on ensiarvoisen tärkeää nopea hoitoon pääsy murtumien ja muiden vammojen hoitoon erikoistuneelle asiantuntijalle ilman jonottamista. Vamman sattuessa saamme tutkimukset sekä hoitoprosessin käyntiin heti.

Yleislääkäreiden lisäksi Terveystalossa päivystää useita lastenlääkäreitä ja korvalääkäreitä.

Päivystystoimintaa tukevat oma laboratorio ja röntgen, joissa tarvittavat tutkimukset voidaan tehdä myös viikonloppuisin. Myös kipsaus onnistuu paikan päällä.

Terveystalo Oulussa on aiemmin toiminut ajanvarausta edellyttänyt päivystys. Uudistunut päivystys palvelee samassa osoitteessa ja tutuissa tiloissa lääkärikeskus-sairaalan aukioloaikoina.

- Tällaiselle päivystyspalvelulle on Oulussa kysyntää, sillä jonot alueen yhteispäivystyksessä saattavat olla pitkiä, Kunelius arvioi.

Terveystalo Oulu, päivystys ilman ajanvarausta
Albertinkatu 16
puh. 030 6000

Avoinna
ma-pe klo 8-21, la-su klo 10-21

Lisätietoja:

Pekka Kunelius, lääkärikeskuksesta vastaava lääkäri, puh.050-569 4424, pekka.kunelius@terveystalo.com

Anni Romu, viestintäpäällikkö, Terveystalo, puh. 050 571 1887, anni.romu@terveystalo.com

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2012 oli yhteensä 71,9 miljoonaa euroa ja viime vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen yli 27 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs