Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Opiskelijoiden SM-keilauskilpailut Mikkelissä 26.4

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Opiskelijoiden SM-keilauskilpailut Mikkelissä 26.4

Tiedote.
Julkaistu: 23.04.2013 klo 15:47
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulu järjestää tämän vuoden opiskelijoiden SM-keilauskisat. Kisat pidetään Mikkelin keilahallilla Kasarmin kampuksella perjantaina 26.4.

Korkeakouluopiskelijoille suunnatuissa kisoissa on kaksi sarjaa, yksilöinä kisattava kilpasarja sekä kolmen hengen joukkueissa kilpailtava rentosarja. Kilpasarja alkaa klo 12.00 ja rentosarja klo 16.00. Molemmissa sarjoissa palkitaan kuusi parasta kisaajaa ja joukkuetta. Palkintoina on sekä raha- että tuotepalkintoja.

Palkintojenjakotilaisuus on keilahallilla heti kisojen jälkeen. Median edustajat ovat tervetulleita tapahtumaan.

 

LISÄTIETOJA:

Pepita Tamminen, pepita.tamminen@mail.mamk.fi,

p. 050 546 86 33

www.mamk.fi/osmkeilaus

 

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy on Mikkelin ammattikorkeakoulun ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulun emoyhtiö. Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n omistavat Mikkelin, Savonlinnan, Pieksämäen, Kotkan ja Kouvolan kaupungit sekä Iitin kunta. Toimitusjohtajana on Mikkelin ammattikorkeakoulu Oy:n toimitusjohtaja/rehtori Heikki Saastamoinen ja hallituksen puheenjohtajana Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Lehtinen. Yhtiössä työskentelee 1.3.2013 alkaen noin 60 työntekijää, jotka tarjoavat tukipalveluja MAMKille ja KyAMK:lle.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs