Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Opinnäytetyö: Hakukoneoptimoinnin toteutus Toijalan Vauhti ry:n www-sivuille

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Opinnäytetyö: Hakukoneoptimoinnin toteutus Toijalan Vauhti ry:n www-sivuille

Tiedote.
Julkaistu: 18.12.2012 klo 12:23
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hakukoneoptimointi on yhdistyksille, kuten urheiluseuroille, tehokas ja kannattava keino kehittää viestintäänsä ja parantaa näkyvyyttään. Akaalaisen urheiluseuran, Toijalan Vauhti ry:n, www-sivujen hakukoneoptimoinnin toteutuksen on opinnäytetyönään tehnyt Petteri Paakkonen, joka valmistui joulukuussa 2012 Hämeen ammattikorkeakoulusta (HAMK) tietojenkäsittelyn koulutusohjelmasta.

Internet on tänä päivänä tärkeä tiedonhakuväylä, joka tarjoaa yrityksille ja yhdistyksille mahdollisuuden lisätä toimintansa, palveluidensa ja tuotteidensa näkyvyyttä. Yhdistysten tulisikin aktiivisesti hyödyntää Internetin tarjoamia mahdollisuuksia. Toijalan Vauhti ry. on vuonna 1907 perustettu yleisseura, joka liikuttaa tuhansia ihmisiä ympäri vuoden muun muassa yleisurheilun ja hiihdon merkeissä. Seuran kotisivuille toteutetun hakukoneoptimoinnin tavoitteena oli seuran järjestämän toiminnan ja tapahtumien näkyvyyden lisääminen sekä viestinnän tehostaminen.

Toimintaan tehokkuuttaa hakukoneoptimoinnin avulla

Petteri Paakkosen tekemän selvityksen mukaan hakukoneoptimoinnin toteutuksesta saatuja hyötyjä ovat kävijämäärien kasvu ja pidentyneet vierailut sivustolla. Muita merkittäviä, työssä esille tulleita hakukoneoptimoinnin hyötyjä ovat markkinoinnin tehostuminen ja markkinointikustannusten pienentyminen. Hakukoneoptimoinnin seurauksena Internetin käyttäjät löytävät helpommin tietoja Toijalan Vauhti ry:stä, sen järjestämästä toiminnasta ja kilpailuista.

Toijalan Vauhti ry hyötyy toteutetusta hakukoneoptimoinnista muun muassa tiedottamis- ja markkinointikulujen säästöinä. Tämän lisäksi kotisivujen kasvanut tunnettuus on mahdollistanut toiminnan kehittämisen ja joustavuuden lisäämisen, koska tiedottamisen suhteen ei enää olla riippuvaisia esimerkiksi paikallislehtien jakeluajoista. Seuran ja sen toiminnan näkyvyyden parantuminen Internetissä on myös mahdollistanut aiempaa laajemman yleisön tavoittamisen.

Petteri Paakkonen, p. 040 700 3226, sp. etunimi.sukunimi@student.hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs