Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » OlutHuoneiden joulukuun hanaolut: BREWDOG HOPPY CHRISTMAS 7,5 %

HOK-Elanto

OlutHuoneiden joulukuun hanaolut: BREWDOG HOPPY CHRISTMAS 7,5 %

Tiedote.
Julkaistu: 24.11.2012 klo 02:00
Julkaisija: HOK-Elanto

OlutHuoneet tuovat joulukuussa hanoihinsa meripihkanvärisen, trooppisen hedelmäisen ja sitrusmaisen katkeran IPAn Euroopan ehkä mielenkiintoisimmalta panimolta, Brewdogilta.

OlutHuoneiden joulukuun kuukauden hanaolut tulee skotlantilaiselta Brewdog-panimolta. Vuonna 2007 perustettu panimo on kiilannut itsensä ennätysvauhdilla Euroopan ehdottomaan kärkeen innovatiivisilla oluillaan ja punk-henkisellä otteellaan oluenvalmistukseen. Brewdog käyttää tuotteissaan vain parhaita raaka-aineita ja uskoo, että kokeellisuuden ja kyseenalaistamisen kautta on mahdollista luoda todella mielenkiintoisia oluita.

Meripihkanvärinen Brewdog Hoppy Christmas on oivallinen esimerkki Brewdog-panimon filosofian onnistuneesta käytännön toteutuksesta. Se on moderni, voimakkaasti humaloitu ja sitrusmainen IPA. Vahvahkoa katkeruutta (49 IBU) pehmentävät monimuotoisen hedelmäiset, jopa trooppiset ananaksen ja papaijan aromit. Tasapainoinen kokonaisuus maistuu varmasti kaikille, jotka ovat kiinnostuneita vivahteikkaasta ja luonteikkaasta India Pale Ale -oluesta.

Brewdog Hoppy Christmas on tarjolla joulukuun ajan ainoastaan HOK-Elannon OlutHuoneissa 0,4 litran tuopeissa asiakasomistajahintaan 7,20 €. Hinta ilman S-Etukorttia on 7,90 €.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Hádanka, Hostina, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Milenka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi).

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs