Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » OlutHuoneiden huhtikuun hanaolut: La Trappe Isid'or 7,5%

HOK-Elanto

OlutHuoneiden huhtikuun hanaolut: La Trappe Isid'or 7,5%

Tiedote.
Julkaistu: 10.04.2012 klo 14:00
Julkaisija: HOK-Elanto

HOK-Elannon OlutHuoneet tarjoavat huhtikuun hanaoluena hollantilaisen luostarin valmistamaa laadukasta trappistiolutta nimeltä La Trappe Isid'or.

Hollannin ainoan luostaripanimo Bierbrouwerij De Koningshoeven B.V. täytti vuonna 2009 125 vuotta ja valmisti sen tiimoilta oluenpanija munkki Isidorus Laaberin kunniaksi oluen. Isid’or on meripihkanvärinen, hieman makea ja karamellimainen, kevyen katkera olut. Jälkimaku on miellyttävän hedelmäinen.

Hollannissa sijaitseva panimo on yksi seitsemästä jäljellä olevasta trappistipanimosta. Koningshoeven sijaitsee Etelä-Hollannin kauniissa luostarimiljöössä, kuuden muun panimon ollessa belgialaisia. De Koningshoeven luostarin historia alkaa vuodesta 1880, ja sen munkit seuraavat pyhän Benediktuksen ohjetta ansaita työllä elantonsa. Kun maanviljely ei aikoinaan enää tarjonnut elinkeinoa, apotti Nivardus Schweykart aloitti oluenpanijan poikana pienimuotoisen panimotoiminnan.

Vuodet 1950-luvulta 1990-luvulle olivat suurten muutosten aikaa, kun panimo sai uuden ja tuolloin modernin pastörointikoneen sekä laboratorion, joka mahdollisti paremman tuotekehittelyn. Mittava panimotoiminta kuormitti kuitenkin liikaa veljeskuntaa, joten panimon johtoon nimettiin ensimmäinen maallikko, ja luostari käynnisti yhteistyön baijerilaisen Lieshout-panimon kanssa.

 

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Hádanka, Hostina, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Milenka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi).
 

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen

ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs