Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » OlutHuoneiden heinäkuun hanaolut: Fuller's Wild River 4,5 %

HOK-Elanto

OlutHuoneiden heinäkuun hanaolut: Fuller's Wild River 4,5 %

Tiedote.
Julkaistu: 26.06.2013 klo 01:00
Julkaisija: HOK-Elanto

OlutHuoneissa nautitaan heinäkuussa kuukauden hanaoluena brittiläistä, kullanväristä, sitrusmaisen raikasta ja reilusti humaloitua american pale alea.

Heinäkuussa kuukauden hanaolueksi kaikkiin HOK-Elannon OlutHuoneisiin saapuva Fuller´s Wild River tuotiin markkinoille viime kesänä, joten tarjolla on suhteellisen uusi tuttavuus laatuoluiden ystäville. Fuller's Wild River on humaloitu reippaasti läntisistä Yhdysvalloista peräisin olevilla Liberty-, Willamette-, Cascade- and Chinook-humalalajikkeilla. Tämä on hyvin havaittavissa rapsakassa, kirpeän raikkaassa ja sitrusmaisessa maussa ja aromeissa. Fuller's Wild River sopiikin mainiosti kesäiseksi janonsammuttajaksi.

Vuonna 1845 perustettu Fuller's on Lontoon pitkäikäisin edelleen perheyrityksenä toimiva panimo. Se on tuottanut lukuisia laatuoluita, joista suomalaisille tutuimpia lienevät London Pride- ja ESB-oluet. Heinäkuussa OlutHuoneiden hanoihin tuotava Fuller's Wild River on uusi ja mielenkiintoinen aluevaltaus lontoolaispanimolta, sillä perinteiseen brittiläiseen panimoperinteeseen nojautuva Fuller´s ei ole aiemmin valmistanut american pale ale -oluita.

Fuller's Wild River on tarjolla HOK-Elannon OlutHuoneissa heinäkuun ajan 0,5 litran tuopeissa asiakasomistajahintaan 7,20 €. Hinta ilman S-Etukorttia on 7,90 €.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Hádanka, Hostina, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Milenka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi).

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs