Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » OlutHuoneiden elo-lokakuun pienpanimo-olut: Stallhagen Helles Märzen 5,0 %

HOK-Elanto

OlutHuoneiden elo-lokakuun pienpanimo-olut: Stallhagen Helles Märzen 5,0 %

Tiedote.
Julkaistu: 02.08.2012 klo 10:00
Julkaisija: HOK-Elanto

Maailman ensi-iltansa elokuun toisella viikolla OlutHuoneissa saava, ahvenanmaalainen lager edustaa Helles Märzen -oluttyyliä. Makean maltainen ja kevyesti paahteinen pienpanimo-olut on hienostuneesti humaloitu.

Ahvenanmaalainen Stallhagenin panimo on hyödyntänyt nyt OlutHuoneisiin tarjolle tuotavan oluensa valmistuksessa lähituotantoa sekä ottanut huomioon ympäristöseikat. Olut on valmistettu käsityönä, tarkoituksena tarjota asiakkaalle mahdollisimman laadukas juomakokemus.

Valmistuksessa on käytetty Pilsner- ja Müncher-maltaita ja olut on humaloitu Brewers Gold ja Tet Mittlefrüh -humalilla. Lopputuloksena on hienostuneesti humaloitu, väriltään kultainen olut, jonka maussa on häivähdys keksiä ja leipää. Stallhagen Helles Märzen on maltaisuudeltaan makea ja siinä on havaittavissa myös paahteisuutta.

Märzen-tyylin nimi tulee saksankielen maaliskuu-sanasta. Maaliskuu oli aikoinaan viimeinen riittävän viileä kuukausi lagereiden valmistamiseen. Märzenit kypsytettiin kesän yli viileissä kellareissa niin, että ne olivat valmiita tarjottaviksi Oktoberfesteissä. Pitkän kypsytyksen ansiosta oluttyyli on maultaan pyöreähkö, suutuntumaltaan pehmeä ja humalaisuudeltaan maltillinen. Myös nykyään Oktoberfesteillä tarjottavat oluet ovat Märzeneitä.

Stallhagen Helles Märzen on tarjolla vuoden 2012 elokuun toiselta viikolta lähtien lokakuun loppuun 0,5 litran tuopeissa kaikissa OlutHuoneissa hintaan 7,20 €.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Hádanka, Hostina, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Milenka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi).

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs