Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Neste Oil, Espoon Blues ja Lastenklinikoiden Kummit järjestävät interaktiivisen pelin, jolla fanit voivat kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen

Lastenklinikoiden Kummit ry

Neste Oil, Espoon Blues ja Lastenklinikoiden Kummit järjestävät interaktiivisen pelin, jolla fanit voivat kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen

Tiedote.
Julkaistu: 08.02.2013 klo 11:00
Julkaisija: Lastenklinikoiden Kummit ry

Espoon Bluesin kotiotteluissa yleisöllä tulee olemaan mahdollisuus yhteisvoimin kerätä rahaa Kummien hyväksi. Tätä varten on rakennettu ainutlaatuinen interaktiivinen peli, johon koko yleisö pääsee osallistumaan ottelun aikana. Peliä pelataan Bluesin kotihallin videotaululta.

Ensimmäistä kertaa interaktiivinen peli on käytössä Espoon Bluesin kotiottelussa Kärppiä vastaan tiistaina 12.2. ja heti perään perjantaina 15.2. Tappara-ottelussa. Yleisö päästetään pelaamaan hyvän asian puolesta myöhemminkin kuluvan kiekkokauden aikana. 

"Neste Oilille lasten ja nuorten tukeminen on tärkeä asia. Olemme pitkään tehneet onnistunutta yhteistyötä Lastenklinikoiden Kummien sekä Bluesin kanssa. Tämä on tapa, jolla voimme tarjota myös kiekkoyleisölle hauskan ja luovan mahdollisuuden olla mukana tukemassa tärkeää asiaa”, sanoo Neste Oilin markkinointijohtaja Sirpa Tuomi.

Lastenklinikoiden Kummien toiminnanjohtaja Anne Knaster on niin ikään innoissaan uudesta keräysmallista: "Neste Oil ja Blues ovat pitkäaikaisia kumppaneitamme ja olemme iloisia, että voimme olla mukana tässä ainutlaatuisessa toteutuksessa”.

Bluesin GM Petri Pusa korostaa puolestaan keräyksen vuorovaikutuksellista ulottuvuutta: "Tämänkaltainen sosiaalinen ja osallistava kampanja sopii erinomaisesti Espoon Bluesin arvoihin ja tukee meidän tavoitteita korostaa myös laajempaa yhteiskunnallista vastuullisuutta”.

 

Kampanjan toteutuksesta vastaa Uplause Oy. 

 

Lisätietoja:

Sirpa Tuomi, Neste Oil, p. 010 458 8335, sirpa.tuomi@nesteoil.com

Anne Knaster, Kummit, p. 040 418 6547, anne.knaster@kummit.fi

Petri Pusa, Blues, petri.pusa@blues.fi

Liitetiedostot

Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Varoja kerätään erilaisin tavoin ympäri vuoden. Koko toimiaikanaan Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 27 miljoonan euron edestä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs