Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » MIXU PAATELAINEN SPORTS ACADEMYSSA

HOK-Elanto

MIXU PAATELAINEN SPORTS ACADEMYSSA

Tiedote.
Julkaistu: 23.03.2012 klo 13:45
Julkaisija: HOK-Elanto

Sports Academy saa 24.3. vieraakseen Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentajan Mika-Matti Paatelaisen. Hän saapuu kommentoimaan Valioliigan Chelsean ja Tottenhamin välistä ottelua kello 14.45.

Suomen jalkapallomaajoukkuetta viime vuoden maaliskuusta lähtien luotsannut Mika-Matti Paatelainen on todellinen suomalainen jalkapallolegenda, joka aloittanut uransa jo 1980-luvulla. Hän on kerännyt kansainvälistä kokemusta pelaajana ranskalaisessa RC Strasbourgissa, englantilaisissa Boltonissa ja Wolverhamtonissa sekä skotlantilaisissa Dundee Unitedissa, Aberdeenissa ja Hibernian FC:ssä. 

Valmentajana Paatelainen on kunnostautunut ennen Suomen maajoukkuepestiä etenkin Skotlannissa, jossa hänet valittiin toukokuussa 2011 Skotlannin vuoden valmentajaksi. Sports Academyssa on siis luvassa 24.. roimasti asiantuntemusta ja analyysia brittifutiksen hienouksista.

Sports Academy Kaivokatu on maamme parhaiten varusteltu urheiluravintola. Se on tullut tunnetuksi urheilufanien kokoontumispaikkana, josta saa juomien lisäksi hyvää ruokaa.  Mahtavat monitorit ja jättiscreenit tarjoavat verrattomat puitteet penkkiurheilemiselle: näyttämönä on 59 plasmatelevisiota, 6 screeniä ja 16 urheilukanavaa. Lisäksi ravintolassa on hyvin varusteltu vuokrattava sauna, johon mahtuu 12 henkeä sekä sisäcurlingpöytä.

Osoitteet ja lisätiedot Sports Academystä: sportsacademy.fi

Lisätietoa:

Pekka Lavikainen
ravintolajohtaja

HOK-Elanto
puh. 010 76 64301
sähköposti: pekka.lavikainen@sok.fi

 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs