Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Matkailulehti Mondolta matkaopas Helsinkiin

A-lehdet Oy

Matkailulehti Mondolta matkaopas Helsinkiin

Tiedote.
Julkaistu: 11.03.2013 klo 11:04
Julkaisija: A-lehdet Oy

Matkailulehti Mondon uusi Helsinki-opaskirja vie löytöretkelle kiihkeää luomiskautta elävään pääkaupunkiin. Opas esittelee kaupungin parhaat hotellit, herkullisimmat ruokapaikat, ihanimmat brunssit, kiinnostavimmat nähtävyydet ja hauskimmat ostokset sekä hienoimmat kulttuurielämykset. Keskustakortteleiden lisäksi opas vie retkille lähisaaristoon sekä Itä-Helsinkiin ja avaa ovet myös lasten Helsinkiin.

”Helsingistä ei ole aiemmin tehty yhtä laajaa ja syvällistä opasta”, oppaan kirjoittaja, helsinkiläinen toimittaja Heidi Kalmari kertoo.

”Oppaan tekeminen oli ajankohtaista juuri nyt, sillä kaupungissa tapahtuu tällä hetkellä valtavasti. Helsingissä on nyt innostuttu toteuttamaan monenlaisia unelmia. Kaupunki on rohkeampi, innostuneempi, luovempi ja onnellisempi kuin koskaan aikaisemmin”, Kalmari sanoo.

Mondo matkaopas Helsinki kokoaa kaupungin historian ja tarinat yksiin kansiin. Omat suosikkinsa paljastavat monet tunnetut helsinkiläiset, kuten kirjailija Kjell Westö, kuvataiteilija Anna Tuori, Madventures-seikkailijat Tunna Milonoff ja Riku Rantala sekä rap-artisti Notkea Rotta.

Mondon Helsinki-opas sopii niin ensi kertaa kaupunkiin saapuvalle kuin siihen jo rakastuneellekin, joka etsii kaupungista uusia löytöjä. Kirja on myös mainio lahjaidea Suomeen saapuville ulkomaisille vieraille.

Mondo matkaopas Helsinki ilmestyy 12.3. sekä suomeksi että englanniksi. Lisäksi kirja julkaistaan iPad-opaskirjana, joka on ladattavissa App Storesta suomeksi ja englanniksi.

 

Mondo Helsinki (suomi), Heidi Kalmari: ISBN-13: 978-952-5678-46-8, A-kustannus 2013.

Mondo Helsinki (englanti), Heidi Kalmari: ISBN-13: 978-952-5678-47-5, A-kustannus 2013.

 

Haastattelupyynnöt: oppaan kirjoittaja, toimittaja Heidi Kalmari, 040 560 7271, heidi.kalmari@gmail.com

Lisätietoja ja arvostelukappalepyynnöt: Mondon päätoimittaja Kati Kelola, 050 369 9964, kati.kelola@a-lehdet

 

 

Matkailulehti Mondo kuuluu A-lehdet-konserniin, jonka muita julkaisuja ovat Apu, Avotakka, Demi, Eeva, Kauneus & Terveys, Lily.fi, Maku, Meidän Mökki, Meidän talo, Mondo, Soundi, Tuulilasi, Urheilulehti, ViherPiha, Voi hyvin, ApuKrypto ja ApuRistikot. Konserniin kuuluvat myös Image, Kotivinkki, Unelmien Talo&Koti ja Trendi. Mondo matkaopas Helsinkiin kuuluu matkailulehti Mondon opaskirjasarjaan, jossa on julkaistu yli 20 kohdetta.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs