Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Lohjalainen Juha Heinänen ehdolla olympialaisten soihdunkantajaksi: ”Jätin päivätyöt valmentaakseni nuoria”

Samsung Electronics Nordic

Lohjalainen Juha Heinänen ehdolla olympialaisten soihdunkantajaksi: ”Jätin päivätyöt valmentaakseni nuoria”

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2011 klo 09:20
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Lohjalainen Juha Heinänen on innokas urheilumies, ja hän seurasi edellisiä olympialaisia omien laskujensa mukaan yhteensä 250 tuntia. 27-vuotias Heinänen jätti viime vuonna ohjelmointipäällikön työt metalliteollisuudessa ja lähti seuraamaan isänsä jalanjälkiä Länsi-Uudenmaan Urheilijoihin.

Heinänen päätti vaihtaa työtä ja opiskelee nyt oppisopimuskoulutuksen kautta ammattivalmentajaksi. Hän on Lohjalla ja Länsi-Uudellamaalla toimivan yleisurheilun lajiseura Länsi-Uudenmaan urheilijoiden nuorisovalmennuspäällikkö.

Omalla esimerkillään ja työllään nuori mies haluaa edistää lasten ja nuorten liikuntaharrastusta ja terveellisiä elämäntapoja. Heinänen pyörittää esimerkiksi sporttivaunua, joka liikuttaa lapsia alueilla, missä urheilukenttää ei ole. 

Miltä nyt tuntuu, kun sinut on valittu 10 finalistin joukkoon?

      Tämä tuli kyllä aivan puskista, sillä kukaan ei ollut asiasta minulle etukäteen kertonut. Upealtahan tämä kuulostaa!

Miksi aikoinaan ryhdyit valmentamaan lapsia ja nuoria?

      Olen aina ollut itse intohimoinen urheilun harrastaja kuten myös isäni. Innostus valmentamiseenkin on lähtenyt kotoa ja aloitin jo nuorena poikana lasten valmentamisen. Haluan tarjota lapsille ja nuorille urheilun iloa ja samalla edistää myös terveellisiä elämäntapoja.

Millainen on hyvä nuorisovalmentaja?

      Hänen pitää olla ammattitaitoinen, mutta samaan aikaan osata olla nuorille myös kaveri. Hyvä valmentaja asettuu välillä lasten ja nuorten elämäntilanteeseen. Tärkeää on myös muistaa kuunnella.

Miksi juuri sinut kannattaisi valita kantamaan olympiatulta?

      Minulla on erittäin suuri olympiasydän ja uskon vahvasti olympia-aatteeseen. Pyrin myös itse edistämään omalla toiminnallani aatteen toteutumista. Valittiinpa minut sitten tai ei, niin olen lähdössä seuraamaan olympialaisia Lontooseen.

Mitä se merkitsisi sinulle, jos juuri sinut valittaisiin?

      Se olisi minulle suuri kunnia ja varmasti tähänastisen elämän kohokohta.

Olympialaisten pääyhteistyökumppani Samsung aloitti yhdessä Ilta-Sanomien kanssa soihdunkantajien etsimisen Lontoon 2012 olympialaisten soihtuviestiin syyskuun alussa.

Hakemuksia saatiin lähes 130, ja niiden joukosta tuomaristo valitsi 10 finalistia.

Kansa pääsee äänestämään omia suosikkejaan Ilta-Sanomien urheilun nettisivuilla. Äänestys käynnistyy keskiviikkona 28.9. ja viimeinen äänestyspäivä on keskiviikko 5.10. Kaksi eniten ääniä saanutta valitaan soihdunkantajiksi. Lisäksi tuomaristo valitsee finalistien joukosta toiset kaksi soihdunkantajaa. Valittujen soihdunkantajien nimet julkaistaan ensi vuonna alkuvuodesta.

Olympiatuli sytytetään perinteisin menoin Kreikassa ja se saapuu isäntämaahan Isoon-Britanniaan 18. toukokuuta 2012.  Tulta kuljetetaan halki Iso-Britannian 70 päivän ajan ja viestiin osallistuu 8 000 soihdunkantajaa. 

 

Lisätietoja: 
Juha Heinänen, p. 044 999 7072
 

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750  

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063 
Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515 
Kuvapyynnöt: 
samsungpr@osg.fi 
Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: 
www.samsung.fi ja valitse uutiset. 
Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen
samsungpr@osg.fi 
Uutisia RSS-syötteinä: 
www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do 

 

 

Liitetiedostot

ALSO-konserni on Pohjoismaiden ja Baltian johtava IT-, kulutus- ja viihde-elektroniikan-tukkuri, joka on erikoistunut pitkälle automatisoituihin varasto- ja kuljetuspalveluihin. ALSO Finlandin pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Tampereella, jonka lisäksi Suomessa on toimipisteet Helsingissä, Turussa ja Oulussa. ALSO-konserni edustaa yli sata tuotemerkkiä, joihin kuuluvat mm. Acer, Adobe, AMD, Asustek, Canon, Electronic Arts, Fujitsu, HP, Hitachi, IBM, Intel, Kingston, Lenovo, LG, Lexmark, Microsoft, Samsung, Sony ja Viewsonic. ALSO Finland Oy on osa ALSO-Actebis konsernia, joka on Euroopan kolmanneksi suurin informaatioteknologian ja kuluttajaelektroniikan tukku- ja logistiikka-alan yritys. ALSO-Actebis toimii kahdessatoista maassa Euroopassa ja on näistä seitsemässä maassa markkinajohtaja. Työntekijöitä ALSO-Actebiksessa on yli 3000. Suomessa ALSO työllistää noin 300 henkilöä. ALSO-Actebis Holding AG:n pääkonttori on Hergiswil:ssä Sveitsissä ja se on listattu Sveitsin pörssissä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs