Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Liperiläinen Mirva Kokko ehdolla olympialaisten soihdunkantajaksi: ”Haluan kannustaa lapsia liikkumaan läpi elämän”

Samsung Electronics Nordic

Liperiläinen Mirva Kokko ehdolla olympialaisten soihdunkantajaksi: ”Haluan kannustaa lapsia liikkumaan läpi elämän”

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2011 klo 09:09
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Liperiläinen Mirva Kokko, 19, on innostanut jo seitsemän vuoden ajan lapsia ja nuoria liikunnan pariin. Valmennuksen lisäksi hän on tuttu kasvo kilpailujen ja tapahtumien järjestäjänä sekä talkootyöntekijänä Liperin Hiihtoseurassa.

Mirva Kokon vapaa-aika kuluu pitkälti erilaisissa vapaaehtoistehtävissä Liperin hiihtoseurassa. Seuran johtokunnan mukaan hän on loistava esimerkki henkilöstä, joka toimii pitkäjänteisesti, pyyteettömästi ja iloisesti pikku-urheilijoiden eteen.

Hiihdon lisäksi nuori nainen on toiminut liikuntaleirien ohjaajana sekä vetänyt jumppia ja sählyryhmiä.  Hän haluaa omalla työllään ohjata lapsia elinikäisen liikuntaharrastuksen pariin.

Miltä nyt tuntuu, kun sinut on valittu 10 finalistin joukkoon?

      Olen vähän hämilläni, mutta tuntuu tosi hyvältä. Olin kyllä kuullut seuran johtokunnalta, että minua oli ehdotettu.

Miksi aikoinaan ryhdyit valmentamaan lapsia ja nuoria?

      Olen ollut Liperin hiihtoseuran toiminnassa mukana jo 3-vuotiaasta. Yläasteikäisenä minua pyydettiin valmennustehtäviin ja päätin lähteä toimintaan mukaan. Tutuksi ovat tulleet niin alle kouluikäiset, alakoululaiset kuin yläkoululaisetkin.

Millainen on hyvä nuorisovalmentaja?

      Tärkeää on, että hän kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan. Hänen tulisi osata ottaa huomioon lasten erilaiset tarpeet ja osaamistasot. Minusta on tärkeää suunnitella harjoitukset niin, että kaikki voivat osallistua ja kokea liikkumisen riemua.

Miksi juuri sinut kannattaisi valita kantamaan olympiatulta?

      Täytän asetetut kriteerit ikäni ja taustani puolesta. Saamani palautteen perusteella olen myös onnistunut innostamaan lapsia ja nuoria nauttimaan liikunnasta. Soihdunkantajana haluaisin edustaa esimerkillisesti Suomea ja nostaa esille suomalaista osaamista lasten ja nuorten liikuttamisessa.

Mitä se merkitsisi sinulle, jos juuri sinut valittaisiin?

      Se olisi tosi suuri kunniatehtävä sekä minulle että edustamalleni seuralle. Samalla se olisi myös upea kiitos tähänastisesta työstä.

Olympialaisten pääyhteistyökumppani Samsung aloitti yhdessä Ilta-Sanomien kanssa soihdunkantajien etsimisen Lontoon 2012 olympialaisten soihtuviestiin syyskuun alussa.

Hakemuksia saatiin lähes 130, ja niiden joukosta tuomaristo valitsi 10 finalistia.

Kansa pääsee äänestämään omia suosikkejaan Ilta-Sanomien urheilun nettisivuilla. Äänestys käynnistyy keskiviikkona 28.9. ja viimeinen äänestyspäivä on keskiviikko 5.10. Kaksi eniten ääniä saanutta valitaan soihdunkantajiksi. Lisäksi tuomaristo valitsee finalistien joukosta toiset kaksi soihdunkantajaa. Valittujen soihdunkantajien nimet julkaistaan ensi vuonna alkuvuodesta.

Olympiatuli sytytetään perinteisin menoin Kreikassa ja se saapuu isäntämaahan Isoon-Britanniaan 18. toukokuuta 2012.  Tulta kuljetetaan halki Iso-Britannian 70 päivän ajan ja viestiin osallistuu 8 000 soihdunkantajaa.

Lisätietoja: 
Mirva Kokko, p. 050 9131 185

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750 

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063 
Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515 
Kuvapyynnöt: 
samsungpr@osg.fi 
Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: 
www.samsung.fi ja valitse uutiset. 
Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen
samsungpr@osg.fi 
Uutisia RSS-syötteinä: 
www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do 

Liitetiedostot

ALSO-konserni on Pohjoismaiden ja Baltian johtava IT-, kulutus- ja viihde-elektroniikan-tukkuri, joka on erikoistunut pitkälle automatisoituihin varasto- ja kuljetuspalveluihin. ALSO Finlandin pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Tampereella, jonka lisäksi Suomessa on toimipisteet Helsingissä, Turussa ja Oulussa. ALSO-konserni edustaa yli sata tuotemerkkiä, joihin kuuluvat mm. Acer, Adobe, AMD, Asustek, Canon, Electronic Arts, Fujitsu, HP, Hitachi, IBM, Intel, Kingston, Lenovo, LG, Lexmark, Microsoft, Samsung, Sony ja Viewsonic. ALSO Finland Oy on osa ALSO-Actebis konsernia, joka on Euroopan kolmanneksi suurin informaatioteknologian ja kuluttajaelektroniikan tukku- ja logistiikka-alan yritys. ALSO-Actebis toimii kahdessatoista maassa Euroopassa ja on näistä seitsemässä maassa markkinajohtaja. Työntekijöitä ALSO-Actebiksessa on yli 3000. Suomessa ALSO työllistää noin 300 henkilöä. ALSO-Actebis Holding AG:n pääkonttori on Hergiswil:ssä Sveitsissä ja se on listattu Sveitsin pörssissä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs