Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Lempääläinen Simo Tynkkynen ehdolla olympialaisten soihdunkantajaksi: ”Tärkeintä ei ole voittaa, vaan nauttia”

Samsung Electronics Nordic

Lempääläinen Simo Tynkkynen ehdolla olympialaisten soihdunkantajaksi: ”Tärkeintä ei ole voittaa, vaan nauttia”

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2011 klo 09:22
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Lempääläinen Simo Tynkkynen, 27, haluaa innostaa nuoria jalkapallon pariin. Tynkkynen haluaa opettaa nuorille ja lapsille, että pelaamisessa ei ole tärkeintä menestys tai voitto, vaan harrastuksesta nauttiminen.

Tampereen yliopistossa opiskeleva Tynkkynen jaksaa opintojen ohella viettää vapaa-aikaansa myös jalkapallokentän laidalla. Hän toimii Sääksjärven Loiskeen valmennuspäällikkönä, ja seuran aktiivien mukaan hoitaa tehtäviään esimerkillisesti töiden ja opiskelun ohessa.

Tynkkynen kokee valmentajana tärkeäksi tehtäväkseen joukkueen yhteishengen edistämisen. Hänen mielestään se on jopa tärkeämpää kuin joukkueen menestys.

Miltä nyt tuntuu, kun sinut on valittu 10 finalistin joukkoon?

      Kuulostaa tosi harvinaiselta herkulta. Hämmentävää, ja melkoinen ylläri.

Miksi aikoinaan ryhdyit valmentamaan lapsia ja nuoria?

      Minua houkuteltiin 17-vuotiaana hommaan ja sille tielle olen jäänyt. Omat pelit jäivät 18-vuotiaana melkein täysin polvivamman vuoksi, mikä vain lisäsi kiinnostusta valmentamiseen. Kyse on myös rakkaudesta lajiin, ja sitä paitsi nuorten valmentaminen on myös tosi palkitsevaa.

Millainen on hyvä nuorisovalmentaja?

      Hänen tulisi pyrkiä opettamaan positiivisen kautta ja välttää kaikenlaista painostusta. Nuorten ja lasten tulee antaa pitää hauskaa! Myös rauhallisuus on hyvä valtti.

Miksi juuri sinut kannattaisi valita kantamaan olympiatulta?

      Jaa-a, eipä jäisi ainakaan soihtu matkalle, vaan perille asti lupaan viedä.

Mitä se merkitsisi sinulle, jos juuri sinut valittaisiin?

      Merkitsisi niin paljon, ettei tule vertailukohtaa mieleen. Henkilökohtaisella tasolla se olisi varmasti hienointa, mitä olen kokenut tähän asti.

Olympialaisten pääyhteistyökumppani Samsung aloitti yhdessä Ilta-Sanomien kanssa soihdunkantajien etsimisen Lontoon 2012 olympialaisten soihtuviestiin syyskuun alussa.

Hakemuksia saatiin lähes 130, ja niiden joukosta tuomaristo valitsi 10 finalistia.

Kansa pääsee äänestämään omia suosikkejaan Ilta-Sanomien urheilun nettisivuilla. Äänestys käynnistyy keskiviikkona 28.9. ja viimeinen äänestyspäivä on keskiviikko 5.10. Kaksi eniten ääniä saanutta valitaan soihdunkantajiksi. Lisäksi tuomaristo valitsee finalistien joukosta toiset kaksi soihdunkantajaa. Valittujen soihdunkantajien nimet julkaistaan ensi vuonna alkuvuodesta.

Olympiatuli sytytetään perinteisin menoin Kreikassa ja se saapuu isäntämaahan Isoon-Britanniaan 18. toukokuuta 2012.  Tulta kuljetetaan halki Iso-Britannian 70 päivän ajan ja viestiin osallistuu 8 000 soihdunkantajaa. 

 

Lisätietoja: 
Simo Tynkkynen, p. 040 7590 021
 

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750  

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063 
Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515 
Kuvapyynnöt: 
samsungpr@osg.fi 
Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: 
www.samsung.fi ja valitse uutiset. 
Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen
samsungpr@osg.fi 
Uutisia RSS-syötteinä: 
www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do 

 

 

 

Liitetiedostot

ALSO-konserni on Pohjoismaiden ja Baltian johtava IT-, kulutus- ja viihde-elektroniikan-tukkuri, joka on erikoistunut pitkälle automatisoituihin varasto- ja kuljetuspalveluihin. ALSO Finlandin pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Tampereella, jonka lisäksi Suomessa on toimipisteet Helsingissä, Turussa ja Oulussa. ALSO-konserni edustaa yli sata tuotemerkkiä, joihin kuuluvat mm. Acer, Adobe, AMD, Asustek, Canon, Electronic Arts, Fujitsu, HP, Hitachi, IBM, Intel, Kingston, Lenovo, LG, Lexmark, Microsoft, Samsung, Sony ja Viewsonic. ALSO Finland Oy on osa ALSO-Actebis konsernia, joka on Euroopan kolmanneksi suurin informaatioteknologian ja kuluttajaelektroniikan tukku- ja logistiikka-alan yritys. ALSO-Actebis toimii kahdessatoista maassa Euroopassa ja on näistä seitsemässä maassa markkinajohtaja. Työntekijöitä ALSO-Actebiksessa on yli 3000. Suomessa ALSO työllistää noin 300 henkilöä. ALSO-Actebis Holding AG:n pääkonttori on Hergiswil:ssä Sveitsissä ja se on listattu Sveitsin pörssissä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs