Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Lambin vinkit kesän rientoihin

Lambi

Lambin vinkit kesän rientoihin

Tiedote.
Julkaistu: 21.03.2013 klo 09:00
Julkaisija: Lambi

Piknikien, festareiden, mökkireissujen ja terassien vuodenaika on pian käsillä. Kesä tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia mennä ja tehdä, eikä puhtaudesta ja raikkaasta olosta tarvitsee tinkiä, kun pakkaa mukaan Lambin monikäyttöisiä kosteuspyyhkeitä. Sievä ja näppärän kokoinen 15 pyyhkeen pakkaus on kätevä apu kotona, reissussa, autossa ja veneessä.

Tässä kolme kesäistä käyttökohdetta kosteuspyyhkeille:

1) Käsien pesu

Kesällä ei ole aina mahdollista päästä käsipesulle juoksevan veden äärelle. Kosteuspyyhkeillä käsien puhdistaminen onnistuu hygieenisesti ja helposti. Pakkaa kosteuspyyhkeet mukaan festaririnkkaan, piknik-koriin ja ulkomaanmatkalle.

2) Kasvojen ihon virkistäminen

Kesäpäivä on täynnä tilanteita, joissa kasvojen pikainen raikastaminen on tarpeen. Kosteuspyyhkeet kulkevat kätevästi pienessäkin laukussa ja tarjoavat virkistystä kiireisen kaupunkipäivän lomassa, uimarannalla tai urheilun jälkeen.

3) Tahrojen ja sotkujen puhdistus

Valuva jäätelö, aurinkorasvasta ja hiekasta tahmainen iho, lounassalaatin kastike… Kosteuspyyhkeillä pyyhit helposti pois tahrat ja liat. Pyyhkeistä voi olla apua myös tuoreeltaan huomattuihin vaatetahroihin.

Hellävaraiset pyyhkeet ovat hajusteettomia ja alkoholittomia, joten ne sopivat myös lapsille ja herkkien ihoalueiden puhdistamiseen. Lambi-kosteuspyyhkeet myydään uudelleensuljettavassa pakkauksessa, jossa ne pysyvät hygieenisinä ja raikkaina. Ison ja laadukkaan tarran ansiosta paketin voi avata ja sulkea niin montaa kertaa kuin on tarpeen. Kosteuspyyhkeet voi käytön jälkeen huuhtoa wc-pöntöstä alas, kuitenkin enintään kolme kerrallaan.

Kesällä kannattaa muistaa myös muut Lambi-tuotteet. Pehmopaperit on pakattu vuodenajan kunniaksi pirteisiin sesonkipakkauksiin. Keväällä myyntiin tulevat sesonkilautasliinat on koristeltu raikkaalla raitakuviolla, joka toistuu myös talous- ja WC-papereissa.

Lambin tuotevalikoima:

- Kosteuspyyhkeet
- WC-paperit
- Lautasliinat
- Nenäliinat
- Talouspaperit

Tuotetiedot:
Lambi-kosteuspyyhe, 15 kpl pakkaus, suositushinta n. 2,00 €. Lisäksi saatavilla on 3 x 15 kpl pakkaus, suositushinta n. 4,50 €.

Lambi-lautasliinat, 33 x 33 cm, 20 kpl pakkaus, suositushinta n. 2,00 €

Lambi-lautasliinat, 25 x 25 cm, 20 kpl pakkaus, suositushinta n. 1,50 €

Kesäiset Lambi-wc-paperit, 6 rullan pakkaus, suositushinta n. 3,50 €

Kesäiset Lambi-talouspaperit, 4 rullan pakkaus, suositushinta n. 3,50€

Tuotenäytteet ja kuvapyynnöt:
Viestintä Oy Drum, Riikka Nuutinen, riikka.nuutinen@drum.fi, p. 040 766 4065

Lisätiedot:
Hanna Hirvonen, markkinointipäällikkö, Metsä Tissue Oyj, hanna.hirvonen@metsagroup.com, p. 040 732 6543

www.facebook.com/lambisuomi

www.lambi.fi

Liitetiedostot

Pehmeät, valkoiset ja hygieeniset Lambin WC- ja talouspaperit on valmistettu 100 % puhtaasta uudesta selluloosasta. Siksi ne sopivat herkällekin iholle. Kuituraaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lambin pehmopaperituotteille on myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Mäntän tehtaalla valmistetuille Lambi-tuotteille on myönnetty Avainlippu. Tuotteet esiteltiin ensimmäistä kertaa kuluttajille vuonna 1962 Ruotsissa Vita Lamm -nimellä. Nykyään Lambi-tuotteita on saatavilla 15 maassa. Tuotteita myydään yli 100 miljoonalla eurolla vuodessa.

Metsä Tissue tuo korkealaatuisilla pehmo- ja ruoanlaittopapereillaan mukavuutta kuluttajien, loppukäyttäjien ja asiakkaiden jokaiseen päivään. Yhtiön päätuotemerkit ovat Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin ja SAGA. Metsä Tissuella on tuotantoa kuudessa maassa, sen liikevaihto vuonna 2011 oli 970 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 3 300 henkilöä. Metsä Tissue on osa Metsä Groupia. www.metsatissue.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs