Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Kuopiolainen Iiro Maukonen ehdolla olympialaisten soihdunkantajaksi: ”Haluan välittää omaa innostumistani nuorille”

Samsung Electronics Nordic

Kuopiolainen Iiro Maukonen ehdolla olympialaisten soihdunkantajaksi: ”Haluan välittää omaa innostumistani nuorille”

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2011 klo 09:13
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Kuopiolainen Iiro Maukonen, 24, kertoo, että on urheilumies henkeen ja vereen. Nuoresta iästään huolimatta hän on toiminut jo useita vuosia juniorivalmentajana KalPassa. Hän haluaa omalla esimerkillään ja innostuksellaan mahdollistaa junioreille mahdollisimman hyvän ympäristön harrastaa kiekkoa.

Maukosen positiivinen ja avoin luonne on huomattu lasten ja heidän vanhempiensa keskuudessa. Hänet palkittiin viime vuonna Juniori-Kalpan vuoden valmentajana.

Tällä hetkellä Maukonen toimii C-nuorten valmentajana. Hän haluaa kiekon lisäksi välittää nuorille myös mallia positiiviseen ajatteluun.

Miltä nyt tuntuu, kun sinut on valittu 10 finalistin joukkoon?

      Tuntuu hienolta, että oma työ tällä tavalla huomataan.

Miksi aikoinaan ryhdyit valmentamaan lapsia ja nuoria?

      Oman peliuran jälkeinen työ lajin parissa oli suuri syy. Olen aina ollut innokas kiekkomies ja haluan edistää omalta osaltani lajin kehitystä. Nuorten kehittymistä on myös hauska seurata.

Millainen on hyvä nuorisovalmentaja?

      Hänen tulisi olla innostava, tasapuolinen ja näyttää itse esimerkkiä terveistä elämäntavoista ja hyvästä asenteesta. Totta kai pitää osata myös eläytyä nuorten ja lasten maailmaan.

Miksi juuri sinut kannattaisi valita kantamaan olympiatulta?

      Uskon, että kaikki ehdotetut ansaitsisivat tulla valituiksi tehtävään. Omalta osaltani olen positiivisella asenteella ja innostuksella tukenut nuorten ja lasten jääkiekkoharrastusta ja kehittymistä.

Mitä se merkitsisi sinulle, jos juuri sinut valittaisiin?

      Se olisi todella suuri kunnia, onhan kyseessä maailman suurin urheilutapahtuma. Soihdunkantajana oleminen olisi varmasti myös ainutlaatuinen kokemus.

Olympialaisten pääyhteistyökumppani Samsung aloitti yhdessä Ilta-Sanomien kanssa soihdunkantajien etsimisen Lontoon 2012 olympialaisten soihtuviestiin syyskuun alussa.

Hakemuksia saatiin lähes 130, ja niiden joukosta tuomaristo valitsi 10 finalistia.

Kansa pääsee äänestämään omia suosikkejaan Ilta-Sanomien urheilun nettisivuilla. Äänestys käynnistyy keskiviikkona 28.9. ja viimeinen äänestyspäivä on keskiviikko 5.10. Kaksi eniten ääniä saanutta valitaan soihdunkantajiksi. Lisäksi tuomaristo valitsee finalistien joukosta toiset kaksi soihdunkantajaa. Valittujen soihdunkantajien nimet julkaistaan ensi vuonna alkuvuodesta.

Olympiatuli sytytetään perinteisin menoin Kreikassa ja se saapuu isäntämaahan Isoon-Britanniaan 18. toukokuuta 2012.  Tulta kuljetetaan halki Iso-Britannian 70 päivän ajan ja viestiin osallistuu 8 000 soihdunkantajaa.

Lisätietoja: 
Iiro Maukonen, p. 050 378 1694
 

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750  

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063 
Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515 
Kuvapyynnöt: 
samsungpr@osg.fi 
Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: 
www.samsung.fi ja valitse uutiset. 
Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen
samsungpr@osg.fi 
Uutisia RSS-syötteinä: 
www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do 

 

 

 

Liitetiedostot

ALSO-konserni on Pohjoismaiden ja Baltian johtava IT-, kulutus- ja viihde-elektroniikan-tukkuri, joka on erikoistunut pitkälle automatisoituihin varasto- ja kuljetuspalveluihin. ALSO Finlandin pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Tampereella, jonka lisäksi Suomessa on toimipisteet Helsingissä, Turussa ja Oulussa. ALSO-konserni edustaa yli sata tuotemerkkiä, joihin kuuluvat mm. Acer, Adobe, AMD, Asustek, Canon, Electronic Arts, Fujitsu, HP, Hitachi, IBM, Intel, Kingston, Lenovo, LG, Lexmark, Microsoft, Samsung, Sony ja Viewsonic. ALSO Finland Oy on osa ALSO-Actebis konsernia, joka on Euroopan kolmanneksi suurin informaatioteknologian ja kuluttajaelektroniikan tukku- ja logistiikka-alan yritys. ALSO-Actebis toimii kahdessatoista maassa Euroopassa ja on näistä seitsemässä maassa markkinajohtaja. Työntekijöitä ALSO-Actebiksessa on yli 3000. Suomessa ALSO työllistää noin 300 henkilöä. ALSO-Actebis Holding AG:n pääkonttori on Hergiswil:ssä Sveitsissä ja se on listattu Sveitsin pörssissä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs