Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Kevään suurin uutuus on isojopo

Kevään suurin uutuus on isojopo

Tiedote.
Julkaistu: 06.03.2012 klo 11:00
Julkaisija: Helkama Velox

Kevät tuo takaisin skrodemmalle jopoilijalle suunnatun uusvanhan suosikin: 26-tuumaisen isojopon. Lisäksi tuttu perusjopo nähdään uusissa jopon Facebook-yhteisön valitsemissa herkullisissa väreissä. Kaikki jopoilijat pääsevät valmistautumaan tulevaan kesään monipuolisella jopo-varustevalikoimalla. 

Helkaman uusvanha suosikki, 26-tuumainen isojopo palaa jopoilijoiden pyynnöstä takaisin valikoimiin.  Klassikko on kuitenkin päivitetty vastaamaan tämän päivän tarpeita. isojopo on nyt varustettu 2-vaihteisella automaattivaihteistolla, joka vaihtaa itsekseen sopivalle vaihteelle jopoilijan tahdin mukaan. Väreinä ovat tyylikäs mattamusta ja viileä lime. Suositushinta: 479 euroa.

– Olemme saaneet paljon toiveita varsinkin miehiltä, että joposta valmistettaisiin myös nykyistä isompia malleja. isojopon myötä voikin sanoa, että jopo on nyt nimensä veroinen jokaisen polkupyörä, sillä oman mallinsa löytävät niin perheen pienimmät kuin suurimmatkin, Helkama Veloxin toimitusjohtaja Jari Elamo sanoo.

Keväällä kauppoihin saapuvat myös perusjopot uusissa väreissä, jotka ovat jopon 69 000-päisen Facebook-yhteisön valitsemat.

– Olemme kysyneet jopo-yhteisöltä toiveita muun muassa jopon uusien värien sekä jopo-tarvikkeiden suhteen. Viime talven kyselyssämme suosituimmiksi väritoiveiksi nousivat pinkki, turkoosi ja lila, jotka nyt tulevat kauden 2012 mallistoon, Elamo kertoo. 

jopoilijan varusteet

jopo-fanien toivomuslistalla oli myös laaja valikoima erilaisia tarvikkeita. Uuden pyöräilykauden kynnyksellä esitelläänkin monipuolinen jopo-tarvikevalikoima, johon kuuluvat originaalit renkaat (18,90 euroa/kpl), valo (9,90 euroa), ketjut (23,90 euroa), renkaat (18,90 euroa/kpl) , korit (24,90 euroa), kammet  (19,90 euroa, oikea kampi sis. ketjupyörä ja 11,90 euroa vasen kampi), lukitusketjut (19,90 euroa), kuormasiteet  (5,90 euroa), kypärä (39,80 euroa) ja kädensijat (14,90). Muun muassa jopon pinkit ja turkoosit korit ovat keränneet Elamon mukaan testikierroksilla paljon positiivista huomiota Hangon kaduilla.

 

Lisätietoja:

Helkama Velox Oy, toimitusjohtaja Jari Elamo p. 040 767 2538, jari.elamo@helkamavelox.fi


Liitetiedostot

Helkama Emotor on suomalainen perheyrityskonserni, jonka konserniliikevaihto on noin 76 milj. euroa ja henkilökunnan määrä noin 333. Konsernin yhtiöihin kuuluvat Helkama Velox Oy, Suomen Polkupyörätukku Oy, Helkama Bica Oy sekä tämän tytäryhtiö Helkama Bica (Shanghai) Co.Ltd. Helkama Bica valmistaa laiva- ja teollisuuskaapeleita Kaarinan ja Hangon tehtaillaan. Sen liikevaihto on 41,0 milj. euroa. Laivakaapeleita valmistavalle Helkama Bica Shanghaille liikevaihtoa kertyy 11,0 milj. euroa. Polkupyöriä valmistavan, maahantuovan ja markkinoivan Helkama Veloxin tehdas sijaitsee Hangossa ja yrityksen liikevaihto on 16 milj. euroa. Liikevaihdoltaan 11,5 euron Suomen Polkupyörätukku on Suomen suurin polkupyörien vähittäismyyntiketju. Polkupyörätukun pyöräbrändejä ovat mm. Insera ja Corratec.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs