Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Kenellä pisin parta? Enää kuukausi Säkylän Joulupukkijuoksuun!

Kenellä pisin parta? Enää kuukausi Säkylän Joulupukkijuoksuun!

Tiedote.
Julkaistu: 07.11.2013 klo 09:15
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Jo perinteeksi muodostunut Säkylän Joulupukkijuoksu kirmataan jälleen tasan kuukauden kuluttua, lauantaina 7.12. Tapahtumassa ei oteta aikaa, mutta parran pituudella voi olla merkitystä, koska paras asu palkitaan.

Joulupukkijuoksun osallistujilta toivotaan tuttuun tapaan joulupukin asua. Punaisia nuttuja ja housuja voi lainata Säkylän kunnantalolta, mutta myös oman luovuuden käyttö on asun suhteen sallittua.

- Jo viime vuonna nähtiin paljon hienoja asukokonaisuuksia, ja siitä syntyi ajatus palkita tänä vuona paras puku. Mikä tahansa karnevaaliasu ei kuitenkaan kelpaa, vaan vaateparren pitää olla helposti tunnistettavissa joulupukin, joulumuorin tai tontun puvuksi, kunnanjohtaja Teijo Mäenpää linjaa.

Joulupukkijuoksu järjestetään nyt jo kolmannen kerran. Aiempina vuosina parran pituudella ei ole ollut merkitystä, mutta nyt pukkien parrat arvioidaan osana asua.

Säkylän Yrittäjät ry:n joulunavauksen yhteydessä järjestettävä tapahtuma tarjoaa ohjelmaa Säkylän torilla aamukymmenestä lähtien. Joulupukkijuoksun lähtölaukaus pamahtaa kello 12. Reitti on helppo, ja sen voi valintansa mukaan juosta tai kävellä. Hyväntekeväisyystapahtuman tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Säkylän uuden perhepuiston rakentamiseen.

Joulupukkijuoksu liittyy Säkylän kuntamarkkinointikampanjaan, jonka tunnus on ”Säkylä – Sata syytä!” Tapahtuman Facebook-sivut löytyvät hakusanoilla Säkylän joulupukkijuoksu.

 

Lisätietoja:

Kari Kankaanranta, hallintosuunnittelija, p. 044 7328 103, kari.@sakyla.fi

Teijo Mäenpää, kunnanjohtaja, p. 044 517 1012

www.sakyla.fi

www.joulupukkijuoksu.fi

Liitetiedostot

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs