Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Kauhajokelainen Henri Hirvikoski ehdolla olympialaisten soihdunkantajaksi: ”Lasten ja nuorten asialla ollaan”

Samsung Electronics Nordic

Kauhajokelainen Henri Hirvikoski ehdolla olympialaisten soihdunkantajaksi: ”Lasten ja nuorten asialla ollaan”

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2011 klo 08:32
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Kauhajoen Karhun edustusjoukkueessa pelaava Henri Hirvikoski, 25, toimii myös joukkueen A-tyttöjen valmentajana. Valmentamisen kautta hän haluaa antaa lajille takaisin kaikkea sitä hyvää, mitä itse on harrastuksensa kautta saanut.

Hirvikoski on noin seitsemän vuoden ajan valmentanut koripallosta kiinnostuneita lapsia ja nuoria oman urheilu-uransa ohella. Kauhajoella hän valmentaa nyt toista vuotta.

Lapset ja nuoret ovat lähellä miehen sydäntä, ja hän on toiminut vuoden taaperoiden parissa lastentarhan ohjaajanakin. Seurasta häntä kuvaillaan hyväntuuliseksi ja empaattiseksi nuoreksi mieheksi, joka kannustaa kutakin nuorta kehittymään omien vahvuuksiensa ja heikkouksiensa mukaan.

Miltä nyt tuntuu, kun sinut on valittu 10 finalistin joukkoon?

-       Aika yllättävältä, en ollut kuullutkaan asiasta. Hyvältä tuntuu, kun kerran lasten ja nuorten asialla ollaan.

Miksi aikoinaan ryhdyit valmentamaan lapsia ja nuoria?

      Pelaan itse miesten edustusjoukkueessa, ja valmennustyön kautta haluan antaa takaisin lajille. Minulla on ollut aina hyviä valmentajia ja haluan siirtää saamaani tieto-taitoa eteenpäin. Toimiminen lasten ja nuorten kanssa on myös lähellä sydäntäni.

Millainen on hyvä nuorisovalmentaja?

      Tulee toimeen lasten kanssa ja osaa asiansa. Taitaa kyseessä olla vähän kutsumusammattikin. Aika nopeasti huomaa, onko tehtävään sopiva. 

Miksi juuri sinut kannattaisi valita kantamaan olympiatulta?

      Millaisenkohan mainospuheen sitä pitäisi? Olen iloinen, reipas ja positiivinen mies, joka on aina lasten ja nuorten asialla.

Mitä se merkitsisi sinulle, jos juuri sinut valittaisiin?

      Se olisi erittäin hieno juttu, olisin erittäin otettu tästä kunniatehtävästä. Lupaan hoitaa tehtävän esimerkillisesti.

Olympialaisten pääyhteistyökumppani Samsung aloitti yhdessä Ilta-Sanomien kanssa soihdunkantajien etsimisen Lontoon 2012 olympialaisten soihtuviestiin syyskuun alussa.

Hakemuksia saatiin lähes 130, ja niiden joukosta tuomaristo valitsi 10 finalistia.

Kansa pääsee äänestämään omia suosikkejaan Ilta-Sanomien urheilun nettisivuilla. Äänestys käynnistyy keskiviikkona 28.9. ja viimeinen äänestyspäivä on keskiviikko 5.10. Kaksi eniten ääniä saanutta valitaan soihdunkantajiksi. Lisäksi tuomaristo valitsee finalistien joukosta toiset kaksi soihdunkantajaa. Valittujen soihdunkantajien nimet julkaistaan ensi vuonna alkuvuodesta.

Olympiatuli sytytetään perinteisin menoin Kreikassa ja se saapuu isäntämaahan Isoon-Britanniaan 18. toukokuuta 2012.  Tulta kuljetetaan halki Iso-Britannian 70 päivän ajan ja viestiin osallistuu 8 000 soihdunkantajaa. 

 

Lisätietoja:  

Henri Hirvikoski, p. 0400 763 521
Eva Carrero,
markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750  

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063 
Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515 
Kuvapyynnöt: 
samsungpr@osg.fi 
Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: 
www.samsung.fi ja valitse uutiset. 
Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen
samsungpr@osg.fi 
Uutisia RSS-syötteinä: 
www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do 

 

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten, näyttöpaneelien, muistien ja järjestelmä LSI-tuotteiden valmistaja. Yrityksellä on 190 500 työntekijää 68 maassa ja yhdeksällä eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2010 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 135,8 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2010 oli 1.1 miljardia euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 330 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs