Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Karttakeskuksen uusi kustannussopimus laskee painettujen merikarttojen hintoja 30 %

Karttakeskus

Karttakeskuksen uusi kustannussopimus laskee painettujen merikarttojen hintoja 30 %

Tiedote.
Julkaistu: 21.11.2012 klo 14:07
Julkaisija: Karttakeskus

Liikennevirasto on tehnyt sopimuksen Karttakeskuksen kanssa painettujen merikarttojen kustannusoikeuksista. Karttakeskus ottaa merikarttojen painamisen ja myynnin haltuunsa vuoden 2013 alusta. Kustannussopimuksen ansiosta karttojen kuluttajahinnat laskevat noin 30 %.

”Meidän tavoitteenamme oli laskea painettujen merikarttojen kuluttajahintoja, joten ratkaiseva tekijä kustantajan valinnassa oli hinta”, Liikenneviraston merikarttayksikön päällikkö Jarmo Mäkinen toteaa.

 ”Tarjous täytti tietenkin asettamamme laadulliset soveltuvuusvaatimukset. Lisäksi Karttakeskuksella on kokemusta merikarttojen kustantamisesta ja myynnistä aiemmilta vuosilta, joten uskomme yhteistyön sujuvan hyvin.”

Karttakeskuksen näkökulmasta merikartat palaavat kotiin neljän vuoden tauon jälkeen. Nyt kuluttaja-asiakkaat ja jälleenmyyjät saavat Karttakeskukselta kaikki tarvitsemansa kartat maasto- ja merikartoista tiekarttoihin ja retkeilyoppaisiin.

Karttakeskuksen kuluttaja- ja jakelukanavaliiketoiminnan johtaja Janne Kostamo on tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen: ”Sopimuksen myötä Karttakeskuksen karttavalikoima kasvaa entisestään ja merikarttojen valikoimaan paluun myötä toimimme täyden palvelun ja valikoiman karttatalona niin jälleenmyyjille kuin kuluttaja-asiakkaillekin.”

Merikarttoja voi ostaa Karttakeskuksen jälleenmyyjiltä, kirjakaupoista, veneilytarvikeliikkeistä www.karttakauppa.fi -verkkokaupasta sekä veneilyalan messutapahtumissa.

Tehty sopimus on kaksivuotinen, ja siihen sisältyy optio kolmannesta vuodesta. Sopimuksen mukaan Liikennevirasto luovuttaa kustantajalle maailmanlaajuisen yksinoikeuden julkaisemiensa merikarttojen painamiseen, myyntiin, markkinointiin ja jakeluun.

Lisätietoja:
Jarmo Mäkinen, merikarttayksikön päällikkö, Liikennevirasto, p. 020 637 3477, jarmo.makinen@liikennevirasto.fi 
Janne Kostamo, kuluttaja- ja jakelukanavamyynnin johtaja, Karttakeskus, p. 0205 777 7506, janne.kostamo@karttakeskus.fi

Karttakeskus Oy
Karttakeskus Oy on Affecto Oyj:n kokonaan omistama, Suomen suurin ainoastaan paikkatietoratkaisuihin keskittyvä tietotekniikkatoimittaja. Yhtiön liikevaihto vuonna 2011 oli runsaat 11,5 miljoonaa euroa, ja sillä on henkilöstöä noin 100. Karttakeskus tarjoaa asiakkailleen paikkatietokonsultointia, IT-ratkaisuja, digitaalisia navigointi- ja karttapalveluja, karttatuotteita sekä ulkoistuspalveluja. Lisätietoja: www.karttakeskus.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs