Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Hyvinvointia opiskelijoilta opiskelijoille Ståfestissä

Koulutuskeskus Salpaus

Hyvinvointia opiskelijoilta opiskelijoille Ståfestissä

Tiedote.
Julkaistu: 30.09.2013 klo 13:26
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Kampustapahtuma Ståfest kokoaan noin 700 Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijaa virkistäytymään yhdessä keskiviikkona 2. lokakuuta. Ståfest koostuu erilaisista toiminnallisista ja informatiivisista pisteistä, joita opiskelijat kiertävät ryhminä. Mukana järjestelyissä ovat Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijat ja myös Salpauksen opiskelijoiden osaamista hyödynnetään tapahtumassa.

Lahden ammattikorkeakoulun fysioterapeuttiopiskelijoiden osuuskunta Motions11 ideoi ja toteuttaa tapahtumaan seitsemän rastia, joissa voi kokeilla mm. olympiarataa ja sumopainia. Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijat puolestaan ovat mukana tekemässä pikakampauksia ja leipovat pullaa osallistujille. Tapahtuma on samalla Päijät-Hämeen Hyvinvoivat Äijät -hankkeen toiminnallinen loppuseminaari. Hankkeen tavoitteena on edistää toisella asteella opiskelevien nuorten miesten hyvinvointia.

Mukana on myös monia yhteistyötahoja. Ståfestissä esittäytyvät Päijät-Hämeen pelastuslaitos, oppilaitospastorit, opiskeluterveydenhuolto, suun terveydenhuolto, Myllyhoitoyhdistys ry, Monon Side ry, Päijät-Hämeen muistiyhdistys ry, Lahden kaupungin nuorisopalvelut, SPR veripalvelu, Lähipoliisi, Valopilkku-projekti, YES Päijät-Häme, Ankkuri-hanke sekä Taitaja2014-kilpailu.

Ståfest järjestetään keskiviikkona 2.10. klo 9-14. Paikkana on Koulutuskeskus Salpauksen Kulttuurikeskus ja sen piha-alue osoitteessa Svinhufvudinkatu 2 E. Tapahtumaan osallistuvat Koulutuskeskus Salpauksen Ståhlberginkadun ja Svinhufvudinkadun koulutusalojen opiskelijat.

Tapahtuma on osa valtakunnallista SAKU ry:n Hyvinvointivirtaa ammatilliseen koulutukseen -teemaviikkoa.

 

Lisätietoja

Opiskelijatoiminnan koordinaattori Maija Korpelainen, puh. 044 708 0703
www.salpaus.fi

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs