Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Huippuvalmentaja Steve Croxford, alueellinen valmennustoiminta ja tuomarikurssi

Suomen Agilityliitto ry

Huippuvalmentaja Steve Croxford, alueellinen valmennustoiminta ja tuomarikurssi

Tiedote.
Julkaistu: 03.01.2012 klo 20:50
Julkaisija: Suomen Agilityliitto ry

Agilityn huippuvalmentaja Steve Croxford tulee Suomeen

”Tiedät sen hetken: olette tiimi koirasi kanssa, kaikki sujuu kuin tanssi, sinä ja koirasi liikutte saumattomasti esteeltä toiselle, noudatat ohjausstrategiaasi täydellisesti ja ylität maaliviivan nopealla nollaradalla. Se on kaikkein mahtavin tunne, ja siksi me rakastamme tätä urheilulajia niin paljon” – Steve Croxford-

Pitkän linjan agilityvalmentaja Steve Croxford saapuu Suomeen helmikuussa luennoimaan sekä kouluttamaan.

  • What’s agility all about? – Steve Croxford (UK)
    Agilityseminaari koulutusohjaajille, valmentajille ja kaikille agilityn harrastajille Varalan urheiluopistossa 12.2.2012. Hinta 20e.
  • Teoriasta käytäntöön - Steve Croxford
    Koulutuspäivä koulutusohjaajille, valmentajille ja kaikille agilityn harrastajille 13.2.2012 Espoossa Sporttikoirahallissa. Hinta 10, demokoirakot 100e.

Alueellinen valmennustoiminta käyntiin

Suomen Agilityliitto käynnistää keväällä 2012 alueellisen valmennustoiminnan, joka on osa liiton valmennusjärjestelmää.

SAGI koordinoi alueellisen valmennustoiminnan järjestämistä liittotasolla, mutta alueellinen valmennustoiminta toteutetaan seurojen yhteistyönä ja ensisijaisesti alueen tarve ratkaisee toiminnan sisällön ja laadun. Seurojen aktiivisuus, mukaantulo ja yhteistyö ovat siis ensisijaisen tärkeitä, jotta alueellinen toiminta käynnistyy ja tulee vastaamaan seurojen tarpeisiin.

Alueella toimivat seurat voivat yhteistyössä perustaa haluamansa määrän alueellisia valmennusryhmiä.

Agilityn tuomarikurssi järjestetään vuonna 2013

Suomen Agilityliitto järjestää agility-ylituomarikurssin vuonna 2013. Tuomarikurssin ensimmäinen osa pidetään 17.-20.01.2013 Tampereella, Varalassa. Kurssin toinen osa järjestetään 11.-14.04.2013 Oulussa, Virpiniemessä.

Agility on ihmisen ja koiran yhteistyöhön perustuva liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille ihmisille. Suomessa agilityn parissa liikkuu yli 10 000 ja maailmanlaajuisesti yli 100 000 harrastajaa. Suomen Agilityliitto SAGI on suomalaisten agilityä harrastavien yhdistysten muodostama liitto. Liiton pääasiallisena tarkoituksena on edistää ja kehittää agilityurheilua, -liikuntaa ja -harrastetoimintaa tavoitteenaan ihmisten fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kehittäminen. Liiton perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet sekä tasa-arvon edistäminen. Toiminnan perustana on koirien fyysinen ja psyykkinen terveys, niiden yhteiskuntakelpoisuuden lisääminen ja hyvä kohtelu. SAGI on Suomen Kennelliitto – Finska Kennelklubben ry:n jäsen ja Suomen Liikunta ja Urheilu (SLU) ry:n tukijäsen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs