Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » HTC julkistaa Sensation XE:n, ensimmäisen Beats Audio -hifi-älypuhelimen

HTC Nordic ApS

HTC julkistaa Sensation XE:n, ensimmäisen Beats Audio -hifi-älypuhelimen

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2011 klo 13:58
Julkaisija: HTC Nordic ApS

HTC JULKISTAA SENSATION XE:N, ENSIMMÄISEN BEATS AUDIO -HIFI-ÄLYPUHELIMEN

HTC Sensation XE -puhelimen 1,5 GHz:n tuplaydinprosessori sekä pidennetty akunkesto takaavat sujuvan käyttökokemuksen

Taiwanilainen älypuhelinvalmistaja HTC on julkistanut HTC Sensation XE -älypuhelimen, jossa on ensimmäistä kertaa Beats Audion huippuluokan hifi-tasoinen äänentoisto. Tämän lisäksi puhelimessa on 1,5 GHZ.n tuplaydinprosessori sekä aiempaa pitkäkestoisempi akku, joiden ansiosta voit kuunnella musiikkia, katsella videoita ja surffata netissä entistä kauemmin.

“Ihmiset kuuntelevat mobiililaitteillaan yhä enemmän musiikkia, katselevat videoita ja pelaavat pelejä. Tämän vuoksi myös laitteiden ääniominaisuuksien vaatimustaso kasvaa jatkuvasti. Koska haluamme tarjota ihmisille parhaan mahdollisen multimediakokemuksen, olemme tuoneet markkinoille HTC Sensation XE -älypuhelimen”, HTC:n Pohjoismaiden-toimitusjohtaja Peter Frølund sanoo.  

Upeat ääniominaisuudet
Kun HTC Sensation XE -puhelimeen kytkee Beats by Dr. Dre -kuulokkeet, puhelin säätää automaattisesti äänen tasot optimaalisiksi, jolloin musiikki soi parhaalla mahdollisella äänenlaadulla.
Käytettäessä mitä tahansa Android Marketista ladattavaa musiikkisovellusta voi selvästi kuulla basson täyteläisempänä ja diskantit kirkkaampina.

Vaivatonta musiikinkuuntelua
HTC Sensation XE -puhelimen mukana tulee 8 tai 16 GB:n microSD-muistikortti, johon mahtuu tuhansia musiikkikappaleita. Niin ikään mukana tulevissa Beats by Dr. Dre -kuulokkeissa on kaukosäädin, jolla voit vaihtaa kuunneltavaa kappaletta ja säätää äänenvoimakkuutta myös silloin kun puhelin on laukussa tai taskussa.

Saatavuus
HTC Sensation XE tulee kauppoihin syyskuun lopulla.

Lehdistökuvat
http://www.netprofile.fi/pressphotos/htc

Testikappaleet ja lisätiedot tiedotusvälineille:

Vesa Valonen
vesa (at) Netprofile.fi
0407054262

Rikke Juul Hansen, Pohjoismaiden viestintäjohtaja
Info (at) htcpresse.dk
+45 53574456Beats Electronics LLC Beats Electronicsin perustivat vuonna 2006 legendaarinen tuottaja ja rap-muusikko Dr. Dre sekä Interscope Geffen A&M -levy-yhtiön perustaja Jimmy Iovine. Heidän tavoitteenaan oli luoda ammattilaiskäyttöön täysin uudenlaiset kuulokkeet, jotka toistavat musiikin selkeämmin, kirkkaammin ja täydellisemmin kuin muut. Lisätietoja: beatsbydre.com HTC HTC Corporation (HTC) on yksi maailman nopeimmin kasvavista matkapuhelinvalmistajista. HTC kehittää innovatiivisia älypuhelimia ja taulutietokoneita palvelemaan yhä paremmin käyttäjien tarpeita. Yhtiö on listattu Taiwanin pörssissä tunnuksella 2498. Lisätietoja: www.htc.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs