Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » "HEROES BY NATURE" Storm Surfers 3D -toimintaurheiluelokuva saapuu Suomeen 5. syyskuuta 2013

Red Bull

"HEROES BY NATURE" Storm Surfers 3D -toimintaurheiluelokuva saapuu Suomeen 5. syyskuuta 2013

Tiedote.
Julkaistu: 13.08.2013 klo 13:04
Julkaisija: Red Bull

”HEROES BY NATURE” ja eeppisen tuubiaallon metsästys

Lähde ”The Africa Projectin”, ”Storm Surfers 3D:n” ja monien muiden mukana etsimään maailman suurimpiin kuuluvia aaltoja ja tuubiaaltoja, kun toimintaurheiluelokuvatapahtuma ”HEROES BY NATURE” rantautuu Suomeen.

Kaikkien aikojen ensimmäinen ”HEROES BY NATURE” tapahtuma saapuu Saksaan ja Münsteriin 5. syyskuuta 2013 ja tämä show nähdään myös livenä Suomessa neljässä eri Bio Rex -elokuvateatterissa. Illan erikoisohjelma tarjoaa katsojille surffaukseen liittyviä elokuvia, ja päähuomio keskittyy siihen yhteen tiettyyn harvinaiseen ilmiöön… nimittäin ”The Barreliin”, eli suomeksi tuubiaaltoon!

Tapahtumapaikkana toimivat suomalaisen elokuvateatteriketju Bio Rex Cinemasin vahvasti digitaaliseen esitystekniikkaan sekä 3D –elokuviin panostavat elokuvateatterit Espoon Sellossa, Hämeenlinnan Verkatehtaalla, Kajaanissa sekä Porvoossa.  Luvassa huikaisevan mielettömiä toimintaurheilufilmejä, jotka esittelevät yleisölle kaikkein hurjinta ja uskomattominta vedessä koskaan kuvattua kuvamateriaalia.

Ultimaattiset kiksit lukemattomille surffareille ympäri maailmaa antava, harvinainen ja haastava tuubiaalto on lajin ”graalin malja”, eli se asia mitä kaikki yrittävät tavoitella. Ensimmäisessä ”HEROES BY NATURE” tapahtumassa keskitytään siihen, miten pitkälle maailman parhaimmat surffaajat ovat valmiita menemään löytääkseen sen täydellisen aallon.

Illan ohjelma on vakuuttava: esitettävät elokuvat vievät toimintaurheiluharrastajat ja elokuvafanit Australian villeiltä vesiltä, jossa suunnattomat tuubiaallot murtuvat mataliin riuttoihin Storm Surfers 3D:ssä, eri puolille Afrikkaa, jossa katsojat pääsevät The Africa Projectin mukana todistamaan maailman pisintä tuubiaaltoa, eli tunnelia.

Kun yhdistetään upea valtamerellinen elokuvaus ja huipputason 3D-tekniikka, saadaan aikaan surffauselokuvien ehdoton kaksoisnäytös. Leffakävijät saavatkin nyt tilaisuuden kokea ensi-kädessä millaiset kiksit syvällä aallon sisällä surffaamisesta saa, eli he pääsevät katsomaan maailmaa aivan erilaisesta perspektiivistä.

5. syyskuuta erikoisvieraina paikan päällä Saksassa ovat muun muassa Big Wave -surffauksen legenda Ross Clarke-Jones ja kaksinkertainen maailmanmestari Tom Carroll, jotka esittelevät kriitikoiden suitsuttaman dokumenttielokuvansa ”Storm Surfers 3D” ja vastaavat fanien kysymyksiin. Mukana ovat myös ”The Africa Project” elokuvan Jason Hearn ja Big Wave -surffauksen kärkinimi Grant ”Twiggy” Baker – ja tämä kaikki nähdään livenä Suomen Bio Rex -elokuvateattereissa!

Lipunmyynti HEROES BY NATURE Storm Surfers 3D-näytöksiin aukeaa 16.8.2013 osoitteessa www.biorex.fi. Lippuja voi ostaa myös elokuvateatterikeskuksista.

ESITYSJÄRJESTYS: Münsterin ”HEROES BY NATURE” surffi-ilta lähetetään satelliitin välityksellä suorana yli 45:ssä digitaalisia elokuvia näyttävässä elokuvateatterissa Suomessa Saksassa, Espanjassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Romaniassa. Vieraita alkaa saapua Münster Cineplex -leffateatterin punaiselle matolle kello 20.30, ja myös se nähdään suorana kaikkien mukanaolevien teattereiden valkokankailla ympäri Eurooppaa – ole siis ajoissa paikalla! Päänäytös alkaa kello 21.00, kun illan isäntä Tim Warwood esittelee ensimmäisen elokuvan, The Africa Projectin. Lopputekstien jälkeen Tim toivottaa illan molempien filmien tähdet tervetulleiksi lavalle vastailemaan yleisön kysymyksiin, ennen kuin esittelyvuoroon tulee tapahtuman toinen pitkä elokuva, Storm Surfers 3D – sekä lisäksi hyvin erityinen yllätyspätkä. Surffi-ilta päättyy noin klo 00.00.

THE AFRICA PROJECT
Tässä eepisessä dokumenttielokuvassa elokuvantekijä ja surffaaja Jason Hearn lähtee eeppiselle matkalle löytääkseen kotimaanosansa mahtavimmat aallot. Tämä kolmen vuoden aikana tehty tyrmäävän upea elokuva on tehty rakkaudesta lajiin. Leffassa Jason matkustaa Pohjois-Afrikasta Mosambikiin ja saa seurakseen muun muassa Jordy Smithin, Royden Brysonin ja monet muut etsiessään täydellisyyttä hipovia surffausolosuhteita. The Africa Projectista esitetään erikois-highlight -versio.

Esiintyjät: Jason Hearn, Grant "Twiggy" Baker, Jordy Smith ja Royden Bryson
Ohjaaja: Jason Hearn
Tuottaja: Jason Hearn
Kesto: noin 50 minuuttia

STORM SURFERS 3D
Tämä upeana 3D:nä esitettävä huimapäinen surffidokkari seuraa parhaita ystävyksiä ja big wave -surffaajalegendoja, Ross Clarke-Jonesia ja Tom Carrollia, heidän suunnatessaan uhkarohkealle matkalle ”kesyttämään” Australian vaarallisimpia tuubiaaltoja. Yhdessä surffisäätieteilijä Ben Matsonin kanssa nämä kaksi kinastelevaa kaverusta matkaavat Tasmanian Shipsterns Bluffista Sydneyn OURSiin metsästäessään sitä mahtavinta aaltoa.

Esiintyjät: Ross Clark-Jones, Tom Carroll ja Ben Matson
Ohjaus: Justin McMillan ja Christopher Nelius
Tuottajat: Ellenor Cox, Marcus Gillezeau, Ester Harding, Philipp Manderla ja Anthos Simon
Kesto: 95 minuuttia

MIKÄ ON ”HEROES BY NATURE”?
”HEROES BY NATURE” on kerran kuukaudessa järjestettävä toimintaurheiluun ja seikkailufilmeihin keskittyvä elokuvatapahtuma, joka yhdistää valkokankaan edessä istuvan ydinyleisön ja lisäksi saattaa yhteen yleisön ja elokuvantekijät kameran molemmilta puolin. Suoran lähetyksen kautta yhteen linkittyy yli 45 elokuvateatteria eri puolilla Eurooppaa – ja siksi tämä onkin ainutlaatuinen tilaisuus päästä kosketuksiin niiden elokuvantekijöiden ja tähtien kanssa, joiden huippuluokkaa olevat filmit vievät meidät lähemmäs äksöniä kuin kukaan koskaan aikaisemmin. Seuraava ”HEROES BY NATURE” tapahtuma järjestetään Zürichissä, Sveitsissä, 3. lokakuuta. Tulevat tapahtumat vuosina 2013 ja 2014 järjestetään Itävallassa, Espanjassa, Suomessa ja Romaniassa.

Lisätietoja löytyy osoitteesta:
www.redbullcontentpool.com/heroesbynature
Heroes by Nature Facebookissa: www.facebook.com/heroesbynature

YHTEYSTIEDOT:

Anette Latva-Piikkilä
Email: anette.latva-piikkila@fi.redbull.com
Phone: 040 772 4124

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs