Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Helkaman uusi runkoinnovaatio helpottaa pyörällä pysähtymistä

Helkaman uusi runkoinnovaatio helpottaa pyörällä pysähtymistä

Tiedote.
Julkaistu: 10.02.2011 klo 15:30
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Kotimainen pyöränvalmistaja Helkama Velox on kehittänyt uuden STOP//STEP-runkorakenteen, jonka ansiosta pyöräilijän ei tarvitse nousta pois pyörän istuimelta pysähtyessään.

Helkama Velox tuo kevään aikana markkinoille useita uusia pyörämalleja, joissa on hyödynnetty Helkaman Suomessa kehittämää uusinta innovaatiota, STOP//STEP-runkogeometriaa. 

Perinteisestä runkorakenteesta poiketen STOP//STEP-rungossa keskiötä on siirretty harkitusti muutama senttimetri eteenpäin. Myös pyörän istuinputkea on kallistettu perinteisestä hieman taaksepäin.

– STOP//STEP-tekniikka tekee pyöräilystä helpompaa ja turvallisempaa, kun jalat ulottuvat tarvittaessa koko ajan maahan. Pyöräilijä istuu hieman perinteistä ajoasentoa pystymmässä ja havainnoi näin ympäristöä helpommin. Polkimet ovat tavanomaista hieman edempänä ajamisen säilyessä edelleen mukavana ja kevyenä, Helkama Velox Oy:n tuotekehityspäällikkö Markku Autero kertoo.

STOP//STEP-tekniikka on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen keksintö. Auteron mukaan uusi runkogeometria on saanut testiryhmiltä innostuneen vastaanoton.

– STOP//STEP  helpottaa polkupyöräilyä erityisesti kaupungeissa, joissa joutuu usein ruuhkien tai liikennevalojen vuoksi pysähtymään. Pyöräalalla esitellään harvoin isoja uutuuksia, ja siksi uusi runkogeometriamme puhuttaa myös ulkomaalaisia jälleenmyyjiämme, Helkama Velox Oy:n toimitusjohtaja Jari Elamo lisää.

Helkaman kevään aikana julkistettavista uutuuspyöristä neljässä mallissa on STOP//STEP-runko. Valikoimassa on omat mallinsa niin naisille, miehille kuin nuorillekin.

Lisätietoja:

Helkama Velox Oy, toimitusjohtaja Jari Elamo, p. 040 767 2538, jari.elamo@helkamavelox.fi,

Helkama Velox Oy, tuotekehityspäällikkö Markku Autero, p. 040 728 8663, markku.autero@helkamavelox.fi.

 

Mikäli haluat Helkama Veloxin polkupyöriä testeihin tai kuvauksiin, olethan yhteydessä Pirkko Soiniseen, OSG Viestintä p. 0207 806 839 tai pirkko.soininen@osg.fi

 

 

Liitetiedostot

Helkama Emotor on suomalainen perheyrityskonserni, jonka konserniliikevaihto on noin 76 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä noin 333. Konsernin yhtiöihin kuuluvat Helkama Velox Oy, Suomen Polkupyörätukku Oy, Helkama Bica Oy sekä tämän tytäryhtiö Helkama Bica (Shanghai) Co.Ltd. Helkama Bica valmistaa laiva- ja teollisuuskaapeleita Kaarinan ja Hangon tehtaillaan. Sen liikevaihto on 41,0 miljoonaa euroa. Laivakaapeleita valmistavalle Helkama Bica Shanghaille liikevaihtoa kertyy 11,0 miljoonaa euroa. Polkupyöriä valmistavan, maahantuovan ja markkinoivan Helkama Veloxin tehdas sijaitsee Hangossa ja yrityksen liikevaihto on 16,1 miljoonaa euroa. Liikevaihdoltaan 11,5 miljoonan euron Suomen Polkupyörätukku on Suomen suurin polkupyörien vähittäismyyntiketju. Polkupyörätukun pyöräbrändejä ovat muun muassa Insera ja Corratec.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs