Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Hae agilityvalmentajan vuosikurssille 2012

Suomen Agilityliitto ry

Hae agilityvalmentajan vuosikurssille 2012

Tiedote.
Julkaistu: 05.10.2011 klo 10:04
Julkaisija: Suomen Agilityliitto ry

Suomen Agilityliitto aloittaa liiton kouluttajien ja agilityvalmentajien kouluttamisen valmentajan koulutusohjelman puitteissa. Vuoden 2012 aikana järjestetään kaikkien aikojen ensimmäinen agilityvalmentajan (taso 2) vuosikurssi.

Vuosikurssin hyväksytysti suorittaneet pätevöityvät agilityvalmentajan lisäksi liiton kouluttajiksi. Liiton kouluttajilla on jatkossa oikeus vetää koulutusohjaajan perus- ja jatkokursseja sekä kouluttaa 2-tason agilityvalmentajia. Vuosikurssin tarkoituksena on käynnistää 2-tason valmentajakurssitoiminta sekä turvata liiton korkeatasoinen ja aktiivinen valmentaja/koulutustoiminta tulevina vuosina. Tulevien valmentajakurssien (taso 2) sisältö muokataan pitkälti ensimmäisellä vuosikurssilla käytyjen aiheiden ja aineiston pohjalta.

Mikäli sinulle on halukkuutta toimia tulevina vuosina liiton kouluttajana ja agilityvalmentajana, juuri sinut voidaan valita mukaan vuosikurssille.

Haku on valmentajakoulutukseen on avoinna 16.10.2011 saakka.

Lisätietoa koulutuksesta, valinnoista ja hakemisesta
Lisätietoja antaa myös koulutussuunnittelija Lotta Vuorela lotta.vuorela@agilityliitto.fi

Agility on ihmisen ja koiran yhteistyöhön perustuva liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille ihmisille. Suomessa agilityn parissa liikkuu yli 10 000 ja maailmanlaajuisesti yli 100 000 harrastajaa. Suomen Agilityliitto SAGI on suomalaisten agilityä harrastavien yhdistysten muodostama liitto. Liiton pääasiallisena tarkoituksena on edistää ja kehittää agilityurheilua, -liikuntaa ja -harrastetoimintaa tavoitteenaan ihmisten fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kehittäminen. Liiton perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet sekä tasa-arvon edistäminen. Toiminnan perustana on koirien fyysinen ja psyykkinen terveys, niiden yhteiskuntakelpoisuuden lisääminen ja hyvä kohtelu. SAGI on Suomen Kennelliitto – Finska Kennelklubben ry:n jäsen ja Suomen Liikunta ja Urheilu (SLU) ry:n tukijäsen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs