Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Golfin European Tour voittaja Peter Lawrie GREENi palvelun keulakuvaksi

Golfin European Tour voittaja Peter Lawrie GREENi palvelun keulakuvaksi

Tiedote.
Julkaistu: 10.05.2012 klo 09:10
Julkaisija: Viherio Technologies Oy

Suomalaisen GREENi- palvelun myynti- ja markkinointitiimi vahvistuu, kun irlantilainen golfammattilainen Peter Lawrie taustajoukkoineen aloittaa yhteistyön Viherio Technologies Oy:n kanssa.

Peter Lawrie on kollegoidensa ja koko golfbisneksen arvostama persoona, joka on innostunut nähtyään GREENi palvelun käytössä mm. omalla kotiklubillaan Dublinissa.

"GREENi on uskomattoman kehittynyt ja monipuolinen palvelu, jonka toiminnan ja hyödyt olen nähnyt henkilökohtaisesti omalla kotiklubillani. Tutustuttuani palvelun kehittäjiin olen ymmärtänyt kokonaisuudessaan mihin tällä teknologialla ja palvelulla pystytään. Nyt haluan olla mukana GREENin kehittymisessä ja markkinoinnissa Brittein saarilla, mutta myös laajemmin", Peter Lawrie toteaa.

European Tour-voittaja Lawrie tuo mukanaan merkittävän kontaktiverkostonsa ja myös osaavan taustatiimin, johon kuuluu mm. urheilusponsoroinnin, markkinoinnin ja golfbisneksen osaajia.

"Olemme erittäin tyytyväisiä tähän yhteistyön alkuun. Olemme ottanee jo lyhyen ajan sisällä merkittäviä askelia yhdessä Peterin ja hänen Peter Lawrie GREENi Ltd. tiiminsä kanssa. Koko tiimissä on samaa älykkyyttä ja dynamiikkaa kuin Peterissä itsessäänkin. Meillä on yhteinen tavoite GREENin edistämiseksi ja yhteistyö on aitoa", sanoo Timo Pärkkä Viherio Technologiesilta.

GREENi on oululaisen Viherio Technologiesin palvelukokonaisuus golfteollisuudelle. Esimerkiksi golfklubit eri Euroopan maissa käyttävät palvelua mm. golfkentän pelinopeuden hallintaan.

 

 

info@greeni.com | www.viherio.com | www.greeni.com| 0400 012266

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs