Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » FilmMe kutsuttu ainoana suomalaisena Göteborgin Hevosyrittäjyysfoorumiin

FilmMe

FilmMe kutsuttu ainoana suomalaisena Göteborgin Hevosyrittäjyysfoorumiin

Tiedote.
Julkaistu: 22.04.2013 klo 06:00
Julkaisija: FilmMe

FilmMe kutsuttu ainoana suomalaisena Göteborgin Hevosyrittäjyysfoorumiin

Oululainen startup FilmMe Group Oy on kutsuttu ainoana suomalaisena yrityksenä Göteborgin GP-finaalin yhteydessä järjestettävään Hevosyrittäjyysfoorumiin. Foorumi on järjestetty Göteborgin Horse Shown GP-finaalin yhteydessä kolme vuotta ja tänä vuonna se pidetään ensimmäistä kertaa kansainvälisenä tilaisuutena. Tapahtumassa esitellään hevosalan uusia innovaatioita torstaina 25.4. aamupäivällä. Innovaatioitaan esittelemään haki 50 yritystä, joista kolme valittiin mukaan. Kaksi haettiin tapahtumaan kutsumenetelmällä, ja näistä toinen oli FilmMe Group Oy.

Innovaatio-osiosta vastuussa oleva Maucca Kärki on innoissaan saadessaan mukaan suomalaisen yrityksen: ”Tapahtumamme on kasvanut vuosi vuodelta ja suuren suosion vuoksi pääsemme tänä vuonna esittelemään ensi kertaa hevosmaailman viimeisimpiä trendejä kansainväliselle yleisölle, jota odotetaan paikalle jopa 800. FilmMe:n automaattinen videokamera sopii tähän kuin nenä päähän ja olen todella ylpeä saadessani heidät lavalle kanssani.”

Göteborg Horse Show järjestetään 24.-28.4.2013.

Myös Turkmenistan kutsui FilmMe:n

Turkmenistanin Ashgabatissa järjestetään ensimmäinen kansainvälinen ratsastustarvikkeiden messutapahtuma 26.-27.4.2013. Turkmenistanin Lontoon suurlähetystö kutsui FilmMe Groupin esittelemään innovaatiotaan tapahtumaan.

”Tapasimme Turkmenistanin hevosbisneksen edustajat Saksan Essenissä maaliskuussa ja he pitivät ideastamme valtavasti, joten olemme luonnollisesti todella otettuja päästessämme esittelemään innovaatiotamme niinkin eksoottiseen maahan”, sanoo FilmMe:n myynti- ja markkinointijohtaja Lauri Salovaara.

Turkmenistan on kuuluisa Akhal-teke –hevosrodusta, joka on maan ylpeys ja kansallinen symboli. Rotu lähes kuoli sukupuuttoon Neuvostoliiton aikana, jolloin niitä oli jäljellä enää 2000. Sittemmin kanta on elpynyt. Nykyään hevosia käytetään mm. diplomaattisina lahjoina.

 

FilmMe on kehittänyt videokamerajärjestelmän, joka seuraa kohdettaan automaattisesti zoomaten. Kun käyttäjä saapuu alueelle, jonne on asennettu FilmMe:n videokamerajärjestelmä, tunnistaa videokamera käyttäjän tämän rannekkeesta.

Käyttäjä painaa rannekkeessaan olevaa nappia ja videokamera käynnistää kuvauksen seuraten kohdettaan zoomaten. Kun käyttäjä painaa samaista nappia uudestaan, loppuu kuvaus ja video latautuu automaattisesti tämän omalle tilille osoitteeseen  www.filmme.tv.

Myynti aloitettiin maailman suurimassa hevosalan tapahtumassa, Equitanassa, maaliskuussa ja tuotetoimitukset aloitetaan myöhemmin kesällä 2013.

 

FilmMe valittiin ehdokkaaksi maailman suurimman hevosalan tapahtuman, Equitanan, Innovaatiokilpailussa

FilmMe on valittu yhdeksi lupaavimmista oululaisista start-upeista vuonna 2012

FilmMe pitää hallussaan Technopolis Oyj:n järjestämän kansainvälisen Money Talks –sijoittajatapahtuman piste-ennätystä (4.53/5.00). 10/2012

 

Logot ja muu kuvamateriaali: www.filmme.tv/press

Gothenburg Horse Show: http://www.gothenburghorseshow.com

Turkmenistanin messut: http://www.ukti.gov.uk/uktihome/item/475540.html

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

 

FilmMe Group Oy

Lauri Salovaara, Myynti- ja markkinointijohtaja

+358 40 52 68 205

lauri.salovaara@filmme.tv

 

Gothenburg Horse Show

Maucca Kärki

+31 (0)6 1100 3633

maucca.karki@gmail.com

FilmMe Group Oy

- Perustettu 2011 Oulussa

- Perustajat Tapio Koivukangas, Lauri Salovaara ja Jani Lehto

- Tuo markkinoille maailman ensimmäisen videokameran, joka seuraa kohdettaan automaattisesti zoomaten ja jakaa videon käyttäjän omalle tilille osoitteeseen www.filmme.tv

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs