Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Espoolainen Mia Paatsalo ehdolla olympialaisten soihdunkantajaksi: ”Haluan edistää me-henkeä”

Samsung Electronics Nordic

Espoolainen Mia Paatsalo ehdolla olympialaisten soihdunkantajaksi: ”Haluan edistää me-henkeä”

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2011 klo 09:18
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Espoolaiselle Mia Paatsalolle, 19, vuodessa on  kaksi kohokohtaa, kun hänen valmentamansa voimistelijatytöt esittävät puolivuosittain uuden ohjelmansa yleisölle. Valmentamisesta on tullut nuorelle naiselle niin tärkeää, että hän uskoo jatkavansa sen parissa koko loppuelämänsä.

Olarin voimistelijoissa Indiumit 02-03-joukkuetta ja useita harrastusryhmiä vetävää Mia Paatsaloa ehdotti soihdunkantajaksi useampi henkilö. Paatsaloa kuvataan positiiviseksi ja kannustavaksi, mutta tarvittaessa myös jämäkäksi valmentajaksi.

Paatsalo haluaa valmentajana tarjota lapsille ja nuorille hyvän pohjan urheilullisille elämäntavoille. Samalla hän haluaa korostaa yhdessä tekemisen merkitystä ja edistää me-hengen syntymistä valmentamissaan joukkueissa.

Miltä nyt tuntuu, kun sinut on valittu 10 finalistin joukkoon?

      Aika mielettömältä, olen tosi yllättynyt. Olin kyllä tietoinen, että Indiumin tyttöjen vanhemmat olivat minua ehdottaneet, mutta en uskonut, että tulen valituksi.

Miksi aikoinaan ryhdyit valmentamaan lapsia ja nuoria?

      Olin voimistellut jo pitkään ja lopetin vuonna 2006. Halusin välillä kokeilla jotain uutta ja luonnollinen jatkumo oli jatkaa valmennustehtävissä. Valmentamisesta on tullut nyt niin suuri osa elämää, että uskon jatkavani sen parissa koko loppuelämäni.

Millainen on hyvä nuorisovalmentaja?

      Ehdottomasti hänen tulee olla positiivinen, kannustava, rakentava ja innostava.

Miksi juuri sinut kannattaisi valita kantamaan olympiatulta?

      Lupaan tuoda voimistelua esille, sillä laji ei ole edelleenkään niin tunnettu kuin moni muu laji. Lähtisinkin matkaan ennen kaikkea voimistelijoiden edustajana, en niinkään omana itsenäni.  

Mitä se merkitsisi sinulle, jos juuri sinut valittaisiin?

      Minulle oli suuri kunnia jo se, että minua oli ehdotettu mukaan. Soihdunkantajaksi valinta olisi suuri tunnustus ja uskon, että se olisi upeaa myös Indiumin tytöille, jotka ovat minua ehdottaneet. Tytöt tulisivat sydämessäni mukaan matkalle.

 

Olympialaisten pääyhteistyökumppani Samsung aloitti yhdessä Ilta-Sanomien kanssa soihdunkantajien etsimisen Lontoon 2012 olympialaisten soihtuviestiin syyskuun alussa.

Hakemuksia saatiin lähes 130, ja niiden joukosta tuomaristo valitsi 10 finalistia.

Kansa pääsee äänestämään omia suosikkejaan Ilta-Sanomien urheilun nettisivuilla. Äänestys käynnistyy keskiviikkona 28.9. ja viimeinen äänestyspäivä on keskiviikko 5.10. Kaksi eniten ääniä saanutta valitaan soihdunkantajiksi. Lisäksi tuomaristo valitsee finalistien joukosta toiset kaksi soihdunkantajaa. Valittujen soihdunkantajien nimet julkaistaan ensi vuonna alkuvuodesta.

Olympiatuli sytytetään perinteisin menoin Kreikassa ja se saapuu isäntämaahan Isoon-Britanniaan 18. toukokuuta 2012.  Tulta kuljetetaan halki Iso-Britannian 70 päivän ajan ja viestiin osallistuu 8 000 soihdunkantajaa. 

 

Lisätietoja: 
Mia Paatsalo, p. 050 5938 339
 

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750  

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063 
Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515 
Kuvapyynnöt: 
samsungpr@osg.fi 
Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: 
www.samsung.fi ja valitse uutiset. 
Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen
samsungpr@osg.fi 
Uutisia RSS-syötteinä: 
www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do 

 

 

 

Liitetiedostot

ALSO-konserni on Pohjoismaiden ja Baltian johtava IT-, kulutus- ja viihde-elektroniikan-tukkuri, joka on erikoistunut pitkälle automatisoituihin varasto- ja kuljetuspalveluihin. ALSO Finlandin pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Tampereella, jonka lisäksi Suomessa on toimipisteet Helsingissä, Turussa ja Oulussa. ALSO-konserni edustaa yli sata tuotemerkkiä, joihin kuuluvat mm. Acer, Adobe, AMD, Asustek, Canon, Electronic Arts, Fujitsu, HP, Hitachi, IBM, Intel, Kingston, Lenovo, LG, Lexmark, Microsoft, Samsung, Sony ja Viewsonic. ALSO Finland Oy on osa ALSO-Actebis konsernia, joka on Euroopan kolmanneksi suurin informaatioteknologian ja kuluttajaelektroniikan tukku- ja logistiikka-alan yritys. ALSO-Actebis toimii kahdessatoista maassa Euroopassa ja on näistä seitsemässä maassa markkinajohtaja. Työntekijöitä ALSO-Actebiksessa on yli 3000. Suomessa ALSO työllistää noin 300 henkilöä. ALSO-Actebis Holding AG:n pääkonttori on Hergiswil:ssä Sveitsissä ja se on listattu Sveitsin pörssissä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs