Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » ERIMOVER LIIKUNTAPALVELUKETJUN 360 ° -KONSEPTI HAASTAA SUOMEN KUNTOSALIMARKKINAT

Pilgrim Oy

ERIMOVER LIIKUNTAPALVELUKETJUN 360 ° -KONSEPTI HAASTAA SUOMEN KUNTOSALIMARKKINAT

Tiedote.
Julkaistu: 20.11.2013 klo 11:06
Julkaisija: Pilgrim Oy

Erimover OyAb:n kehittämä 360° -konsepti yhdistää vesi- ja lattialiikunnan hyödyt uudella tavalla. Yhtiö tähtää Suomen johtavaksi vesi- ja lattialiikuntaa tarjoavaksi liikuntapalveluketjuksi.

Syksyllä 2013 toimintansa aloittaneen suomalaisen Erimover OyAb:n kehittämä 360° -konsepti yhdistää perinteiset- ja uudet lattialiikuntalajit sekä nousevat Aquamover –vesiliikuntalajit, kuten allasohjatun SUP fit- ja SUP balance-harjoittelun. Erimover esittelee ensimmäisenä Suomessa lattia- ja vesiliikunnan tarjonnan tässä laajuudessa.

Koko liikunta-ala on voimakkaassa murroksessa uusien liikuntamuotojen ja -konseptien rantautuessa Suomeen. Erimover vastaa tähän muutokseen 360° -konseptilla toimialasta poikkeavilla mahdollisuuksilla ja laajalla valikoimalla uusia lattia- ja vesiliikunnan ratkaisuja. 360° -konseptin voima lähtee rakkaudesta liikuntaan, veteen  ja ennakkoluulottomaan yrittäjyyteen. Yhtiön toimintaa ohjaa halu tarjota hyvää oloa ja elämyksiä mahdollisimman laajasti, ikään, kuntoon tai taitotasoon katsomatta.

Tavoitteena kansainvälistyminen
“Erimoverilla on vahva liiketoiminnallinen osaaminen ja taidolliset resurssit toiminnan laajentamiseksi. Toimivan johdon ja sijoittajien panostus vahvan brändin rakentamiselle tarjoavat vakaan kasvun mahdollisuudet nuorille naisyrittäjille Sonja Laurénille ja Heidi Haimille. Heillä on voimakas tahtotila kehittää Erimover-ketjun toimintaa myös kansainvälisille markkinoille. Erityisen vakuuttavaa on vesi- ja lattialajien yhtenäinen ja systemaattinen toteutusmalli. Uskon vahvasti osaamisen jakamiseen, mentorointiin sekä energisen ja ennakkoluulottoman johtamiskulttuurin luomiseen Suomessa, “ kertoo Erimover OyAb:n hallituksen puheenjohtaja ja osakas 
Joakim Berndtsson.

“Tavoitteenamme on tuoda ihmisten arkipäivään uusia liikuntamuotoja ja parempaa hyvinvointia. Uskomme pääsevämme tähän tavoitteeseen tarjoamalla valikoiman alan parhaita lattia- ja vesiliikunnan palveluita,

sekä Suomen johtavien ohjaajien vetämiä innostavia kursseja Erimover-liikuntapisteissämme, ” kertoo Erimover OyAb:n toimitusjohtaja Sonja Laurén.

Huippu-surffaaja ohjaa menestykseen
Erimover -lattiatunneilla tarjotaan ryhmäliikuntatunteja lapsille ja aikuisille, vauvasta vaariin. Lattiatuntien erikoistuotteena keväälle 2014 starttaavat tanssilliset Booiaka –tunnit. AquaMover vesiliikuntatunnit kattavat kaiken vesiliikunnan, vauva- ja perheuimatunneista aikuisten tehokkaisiin vesijumppatunteihin. SUP Fit ja SUP Balance ovat vesiliikuntatuntien erikoistuotteita, jotka lanseerataan uutuutena kevätkaudelle 2014. SUP-kurssien kouluttajana toimii Suomen surffauseliittiin kuuluva entinen huippu-uimari ja pitkän koulutuskokemuksen omaava Erimover Ambassador Timi Hellman.

”Kuntoilijat ovat jo pitkään toivoneet palveluvalikoimaan enemmän vesiliikuntaa, kuten vauvauintia ja uima-altaissa tapahtuvaa SUP-harjoittelua. Tehostamme palvelutarjontaamme näillä laadukkailla palveluilla ja toivotan kaikki uudet asiakkaamme tervetulleeksi Erimover -liikuntapisteisiin nauttimaan entistä laajemmasta palvelukokonaisuudesta erityisillä ja erilaisilla Erimover-tunneilla,” kertoo yhtiön operatiivinen johtaja ja kouluttaja Heidi Haimi.

Kutsumme sinut Espoon Keilaniemen Erimover-liikuntapisteeseen tutustumaan toimintakonseptiimme ja kokeilemaan mm. SUP Balance -allasharjoittelua Timi Hellmanin ohjauksella. Osoite: Keilaniemenranta 4. 

Ilmoittautumiset: olli.ollila@pilgrim.fi

Lisätietoja:
Erimover OyAb
Hallituksen puheenjohtaja, Joakim Berndtsson: joakim.berndtsson@erimover.com / 0400 944 481
Toimitusjohtaja, Sonja Laurén: sonja.lauren@erimover.com / 044 501 7685
Operatiivinen johtaja, Heidi Haimi: heidi.haimi@erimover.com / 050 3065105

 

 

 

 

Liitetiedostot

Erimover OyAb:n toiminta ulottuu eri puolille Suomea. Aikuisten ja lasten vesi- ja lattialiikuntatunteja järjestetään jo alusta alkaen Helsingissä, Espoossa, Sipoossa, Porvoossa, Kotkassa, Tampereella ja Vaasassa.  Erimover laajentaa toimintaansa vuoden 2014 kuluessa myös muualle Suomeen ja Viroon. Yhtiön budjetoitu liikevaihtotavoite vuodelle 2014 on 1,5 miljoonaa euroa, jolloin se työllistää Suomessa ja ulkomailla yhteensä 40 työntekijää.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs