Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Eloturnauksessa Suomi ottaa mittaa kovatasoisesta unkarilaisesta juniorijoukkueesta

Pilgrim Oy

Eloturnauksessa Suomi ottaa mittaa kovatasoisesta unkarilaisesta juniorijoukkueesta

Tiedote.
Julkaistu: 13.06.2012 klo 13:45
Julkaisija: Pilgrim Oy

Lehdistötiedote 13.6.2012

 

Yhä suositumpi jalkapallo liikuttaa kymmeniä innokkaita perheitä Järvenpäässä  –
           

Eloturnauksessa Suomi ottaa mittaa kovatasoisesta unkarilaisesta juniorijoukkueesta

 

Järvenpään Palloseuran ikäluokka P01 järjestää lauantaina 11. elokuuta kansainvälisen Eloturnauksen, missä JäPS:in 1.1.2001 tai myöhemmin syntyneet pojat ottavat mittaa samanikäisistä unkarilaisista pojista. Unkarin kovatasoinen juniorijoukkue on lähtöisin Vácista ja se saapuu Suomeen turnausviikon tiistaina 7. elokuuta. Luvassa on paljon energistä vilinää Järvenpään katukuvassa. Eloturnaus ei työllistä vain pelaavia poikia ja heidän valmentajiaan, vaan järjestelyissä on mukana kymmeniä perheitä. Turnauksessa noudatetaan Suomen Palloliiton Kaikki pelaa -sääntöjä.

 

Unkarista saapuu pelaamaan kaksi joukkueellista poikia, yhteensä 16 poikaa sekä viisi valmentaja-huoltajaa. Lisäksi heidän matkaseurueeseensa kuuluu kymmenen aikuista.

– Kiinnostavan turnauksesta tekee mahdollisuus nähdä samanikäisen, kovatasoisen eurooppalaisen juniorijoukkueen pelaamista tai jopa pelata heidän kanssaan, sanoo JäPS P01 ikäluokkavastaava Maria Valtonen.

Eloturnaus järjestetään Ainolan nurmikentillä ja se kattaa viisi peliä joukkuetta kohti. Joukkueita turnaukseen osallistuu yhteensä 24, mikä tarkoittaa kaikkiaan yli 250 pelaajaa. Lauantaina 11.8. järjestettävässä turnauksessa pelataan noin 60 ottelua.

Turnausviikon ohjelmaan kuuluu yhteistä harjoittelua JäPSin poikien kanssa ja harjoituspelejä lähialueen joukkueiden kanssa. Lisäksi ohjelma sisältää muuta mukavaa yhteistä kesäistä tekemistä kuten uimista, saunailtoja, frisbeegolfia tai muuta ulkopelailua.

Kaikki pelaa


Eloturnauksessa noudatetaan Suomen Palloliiton Kaikki pelaa -sääntöjä.

– Kaikki pelaa -säännöillä pyritään siihen, että jokainen mukana oleva lapsi kokee olevansa tärkeä osa omaa joukkuetta ja nauttii liikkumisesta urheiluseurassa. Joukkueiden koko suunnitellaan siten, että jokainen pelaaja pääsisi pelaamaan vähintään puolet peliajasta turnauksessa. Lapsille ja nuorille tärkeintä on urheilemisen ilo, innostus ja kehittyminen lajin parissa; kaveruus ja yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua. Kaikki pelaa -säännöt saattavat olla uutta myös unkarilaisille vieraillemme.

Kolme parasta joukkuetta palkitaan mitaleilla ja kaikki saavat kunniakirjat osallistumisesta turnaukseen ja yhden tsempparipalkinnon per joukkue.

Vanhemmat tiiviisti mukana turnaustalkoissa 

Kansainvälinen Eloturnaus on iso tapahtuma, joka työllistää myös pelaajien perheitä. Niin Eloturnaus kuin lajin harrastaminen ympäri vuoden tarjoaa perheille mukavia hetkiä yhdessä sekä treeneissä että peleissä.

– Eloturnauksen järjestelyihin on tällä hetkellä ilmoittautunut 30 vanhempaa mitä moninaisimpiin tehtäviin. Tapahtuma vaatii paljon valmisteluita majoituksesta ja muonituksesta peleihin liittyviin järjestelyihin, ja olemme todella iloiset hyvästä talkoohengestä. Sen turvin saamme positiivisen tapahtuman onnistumaan ja runsaasti hyviä kokemuksia kaikille. Kansainväliset tapahtumat tutustuttavat lisäksi poikia kulttuurieroihin ja hiovat kielitaitojakin!, Valtonen summaa.

Lisätiedot:      

Maria Valtonen
JäPS P01 ikäluokkavastaava
japs.p01@hotmail.com
p. 040 353 2840

 

 

Liitetiedostot


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs