Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Dextralle Suomen ensimmäinen terveydenhuollon IIP-sertifikaatti

Dextra

Dextralle Suomen ensimmäinen terveydenhuollon IIP-sertifikaatti

Tiedote.
Julkaistu: 19.09.2011 klo 12:00
Julkaisija: Dextra

Lääkärikeskus Dextralle on myönnetty arvostettu, kansainvälinen Investors In People -sertifikaatti (IIP). Se on ensimmäinen IIP-sertifikaatti Suomessa terveydenhuollon alalla.  IIP-sertifikaatti on merkki hyvästä johtamisesta ja siitä, että henkilöstöön panostetaan ja heitä kuunnellaan.

– Dextrassa tunnetaan työniloa, annetaan arvoa omalle ja työtovereiden työlle sekä sitoudutaan yritykseen työnantajana. Se näkyy suoraan asiakkaillemme palvelun laadussa, toimitusjohtaja Leena Niemistö sanoo.

– IIP-sertifikaatti kertoo myös Dextran olevan hyvä työpaikka. Se on tärkeää tänä päivänä, kun ammattitaitoisista työntekijöistä on pula. Houkutteleva työnantaja pystyy tekemään parhaat rekrytoinnit, Niemistö lisää.

Suunnitelmallista laatutyötä

Dextrassa on tehty jo vuosia pitkäjänteistä ja systemaattista laatutyötä.  Tähän liittyen on panostettu muun muassa hyvään vuorovaikutukseen sekä henkilöstön mahdollisuuksiin vaikuttaa työhönsä ja päätöksentekoon yrityksessä.

IIP-sertifikaatti on luonnollinen jatkumo Dextran laadun todentamisessa. Vuonna 2009 Dextralle myönnettiin Suomen laatupalkinto ja viime vuonna se palkittiin Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa. Molemmat huomionosoitukset olivat maamme ensimmäiset terveydenhuollon alalla.  Samoin Dextra on myös ensimmäinen terveydenhuollon palveluntuottaja, jolle on myönnetty työterveys- ja työturvallisuussertifikaatti.

– Sertifikaatit ovat meille eräänlaisia tarkistuslistoja siitä, että olemme kehittäneet ja kehitämme Dextran toimintaa tehokkaasti ja oikein, Leena Niemistö toteaa.

Investors in People tarjoaa toimintamallin johdon ja henkilöstön väliseen yhteistyöhön. Se on tehokas ja käytännönläheinen työkalu ihmisten osaamisen ja työhyvinvoinnin jatkuvaan parantamiseen. Tätä kansainvälistä standardia sovelletaan jo 70 maassa. Suomessa on tällä hetkellä 17 IIP-sertfioitua organisaatiota.

 

Lisätietoja:

 

Toimitusjohtaja Leena Niemistö

gsm 050 5979505;

leena.niemisto@dextra.fi                               

 

 

Helsingin Munkkivuoressa ja Kampissa toimiva Dextra on täydenpalvelun moderni lääkärikeskus ja sairaala. Dextrassa toimii noin kaksisataa yleis-, erikois- ja hammaslääkäriä sekä sata terveydenhuollon ja muuta asiantuntijaa. Korkeatasoinen osaaminen ja nykyaikaiset laboratorio-, kuvantamis- sekä sairaalapalvelut muodostavat nopean ja tehokkaan hoitoketjun sen jokaisessa vaiheessa. Dextra Munkkivuori palvelee asiakkaitaan Suomen yhtenä suurimpana päivystyspalveluna vuoden jokaisena päivänä. Dextra on täysin kotimainen, lääkäriomisteinen yksityinen lääkärikeskus, joka on perustettu vuonna 1964 ja sen sairaalatoiminta vuonna 1989.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs