Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Dextra Jalkaklinikasta alan osaamiskeskus

Dextra Jalkaklinikasta alan osaamiskeskus

Tiedote.
Julkaistu: 14.05.2012 klo 10:00
Julkaisija: Taskut

Dextra Jalkaklinikka on maamme ensimmäinen erilaisten jalkavaivojen ja –vammojen kokonaisvaltaiseen  hoitoon keskittynyt klinikka, jossa asiakkaiden hoidosta vastaavat alan erikoislääkärit sekä fysioterapeutit. Tukena ovat myös lääkärikeskuksen muut palvelut. 

Dextra Jalkaklinikan toiminnasta vastaa Dextran operatiivisten palvelujen ylilääkäri, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Mikko Kirjavainen. Hänen lisäkseen jalkaklinikalla toimivat myös jalkakirurgiaan erikoistunut ortopedi Mikko Hautamäki sekä ortopedi, plastiikkakirurgi Vesa Juutilainen, jonka erityisosaamista on diabetespotilaiden jalkojen hoito.

Manipulatiivisena fysioterapeuttina on Viviane von Hertzen, fysioterapeuttina Jaakko Piensoho ja jalkojen hoitajana Mervi Jakonen.

 

Jalkavaivat hyvin yleisiä

 

Dextra Jalkaklinikan palveluille on kysyntää, sillä jalkavaivat ja -vammat ovat hyvin yleisiä. Tähän asti potilaat ovat joutuneet hakeutumaan yksittäisille lääkäreille ja sitä kautta jatkohoitoihin. Nyt koko tarvittavan hoitoketjun saa samasta paikasta.

Yleisin jalkavamma on nilkan ulkosyrjän nivelsiteen venähdys eli niin sanottu nilkan nyrjähdys. Sitä voidaan pitää jopa kansantautina. Tapaturman jälkeen nopea ja oikea alkuvaiheen hoito yhdistettynä oikeaan kuntoutukseen on onnistuneen hoidon edellytys.

Muita yleisiä jalkavaivoja ovat esimerkiksi vaivasenluu, vasaravarpaat sekä diabeteksen aiheuttamat ongelmat kuten jalan ryhdin muutokset, virheasennot ja haavat.

Dextra Jalkaklinikka yhdistää luontevasti Dextran laaja-alaista traumatologian ja ortopedian osaamista. Jalkaklinikan asiakkaaksi voi hakeutua sekä Dextran Munkkivuoren että Kampin toimipisteissä.

Jalkaklinikan lisäksi Dextran muita palveluita ovat muun muassa Urheilu- ja tapaturmaklinikka, Käsi-, Hammas-, Diabetes-, Seniori- ja Kauneusklinikat, sairaala, fysioterapia ja kuntoutus, kuvantaminen sekä laboratorio.

 

Lisätietoja:

Mikko Kirjavainen, operatiiviset palvelut -yksikön ylilääkäri, LT, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Gsm 0400-770 699

 mikko.kirjavainen@dextra.fi

Helsingin Munkkivuoressa ja Kampissa toimiva Oy Dextra Ab on suomalainen, täydenpalvelun moderni lääkärikeskus ja sairaala. Dextrassa toimii noin kaksisataa yleis-, erikois- ja hammaslääkäriä sekä sata terveydenhuollon ja muuta asiantuntijaa. Korkeatasoinen osaaminen ja nykyaikaiset laboratorio-, kuvantamis- sekä sairaalapalvelut muodostavat nopean ja tehokkaan hoitoketjun sen jokaisessa vaiheessa. Dextra Munkkivuori palvelee asiakkaitaan Suomen yhtenä suurimpana päivystyspalveluna vuoden jokaisena päivänä. Dextra on täysin kotimainen, lääkäriomisteinen yksityinen lääkärikeskus, joka on perustettu vuonna 1964 ja sen sairaalatoiminta vuonna 1989.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs