Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Delta 26 Open -veneelle arvostettu ruotsalainen muotoilupalkinto

Oy Otto Brandt Ab

Delta 26 Open -veneelle arvostettu ruotsalainen muotoilupalkinto

Tiedote.
Julkaistu: 27.11.2012 klo 13:57
Julkaisija: Oy Otto Brandt Ab

Telva Marine Oy:n maahantuoman Delta Powerboats -venevalmistajan uutuusmalli Delta 26 Open voitti Ruotsissa venealalle harvinaisen Design S -muotoilupalkinnon.

Palkinnon myönsi Ruotsin valtionjohdon ylläpitämä käsityö- ja muotoilujärjestö Svensk Form, jonka tehtävä on edistää ruotsalaista muotoilua niin kotimaassa kuin ulkomailla. On ainutlaatuista, että venesuunnittelulle annetaan Ruotsissa tällainen huomionosoitus. Nyt palkittu Delta 26 Open esiteltiin ensimmäisen kerran Tukholman kansainvälisessä venenäyttelyssä vasta vuosi sitten marraskuussa 2011.

”Olemme hyvin ylpeitä siitä, että tämä palkinto myönnettiin uutuusveneellemme. Sen kehitystyö tapahtui varsin lyhyessä ajassa ja se suunniteltiin täydellisesti 3D-tekniikkaa käyttäen”, sanoo Delta Powerboatsin myyntijohtaja Kalle Wessel. ”Tavoitteenamme oli saada myös yksi pienempi malli Delta Powerboats -veneiden valikoimaan, joten otimme yhteyden ruotsalaisen Mannerfelt Design Teamin Ted Mannerfeltiin.”

Ted Mannerfelt: ”Mitä tulee muotoiluun ja toiminnallisuuteen, Delta 26 Open on täydellisin vene, jonka olen tehnyt. Minulle annettiin hyvin avoin toimeksianto siitä, miltä veneen tulisi näyttää. Muutamien hienosäätöjen jälkeen noudatimme toimeksiannon suuntaviivoja veneen suunnittelussa.”

Suomessa Delta-veneiden myynnin ja markkinoinnin on tänä syksynä aloittanut Otto Brandt -konserniin kuuluva Telva Marine Oy Helsingin Lauttasaaressa. Delta-veneiden mukaan tulon jälkeen Telva Marinen valikoimaan kuuluu yhteensä yhdeksän tunnettua venemerkkiä.

Katso video: http://www.youtube.com/watch?v=v8FwzYwkGMs&feature=player_embedded

 

Lisätietoja:

Maria Palin, toimitusjohtaja, Telva Marine, puh. +358-(0)400 533 400, maria.palin@telvamarine.fi

Kalle Wessel, myyntijohtaja, Delta Powerboats, puh. +46-(0)70 600 2288, kalle@deltapowerboats.se

 

 

 

 

Liitetiedostot

Delta Powerboats on luokiteltu Skandinavian nopeimmin kasvavaksi moottorivenebrändiksi. Perustamisestaan, vuodesta 2003 lukien yhtiö on valmistanut yli 250 venettä. Suurin Delta-malli on 80-jalkainen huvijahti, joka esitellään vuoden 2013 aikana. Suomessa Delta -veneitä edustaa Otto Brandt -konserniin kuuluva Telva Marine Oy. http://www.telvamarine.fi/

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs