Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Auto & Korjaamo -messut jälleen yhtenä kokonaisuutena

Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys

Auto & Korjaamo -messut jälleen yhtenä kokonaisuutena

Julkaistu: 02.11.2010 klo 12:59
Julkaisija: Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys

Koko ala on saman katon alla viiden vuoden tauon jälkeen.
Auto & Korjaamo 2011 -messut 27.–29.1.2011 kokoaa Helsingin Messukeskukseen koko auto- ja korjaamoalan. Aiemmin alalla on järjestetty erilliset tapahtumat.

– Tämä on ensimmäinen kerta viiteen vuoteen, kun koko ala saadaan saman katon alle. Aiemmin voimat hajotettiin kaksiin messuihin, mutta nyt kaikki panokset saadaan yhden yhteisen tapahtuman hyväksi. Kävijät ovat samoja, joten tämä säästää merkittävästi myös heidän aikaansa ja antaa hyvän kokonaiskuvan koko alasta, Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Korjaamolaitetoimittajat KLT –jaoston puheenjohtaja, toimitusjohtaja Ari Saarimäki Tecalemit Oy:stä sanoo.

– Tähän näyttelyyn satsataan kunnolla. Tapahtuman odotetaan pitkän tauon ja lyhyen taantuman jälkeen kokoavan poikkeuksellisen laajasti autokaupan jälkimarkkinoiden ammattilaisia uusimman autotekniikan ja huoltopalvelujen äärelle. Autojen jälkimarkkinahan on dynaaminen kaupan ala: liikkeessä, kehittymässä ja kansainväistymässä koko ajan. Samalla toimintaympäristö kuten katsastus, viranomaisprosessit ja lainsäädäntö muuttuvat.  Nyt onkin tarjolla rautaisannos sekä kaupallista antia että seminaariohjelmaa – kannattaa tulla hakemaan omansa, Autonosatukkukauppiaat AOT -jaoston puheenjohtaja, hallituksen puheenjohtaja Kaj Ström Motoral Oy:stä sanoo.

Näyttelystä tulee hyvin kattava, sillä kaikki Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Korjaamolaitetoimittajat KLT -jaoston ja Autonosatukkukauppiaat AOT -jaoston jäsenyritykset – Arpré, Atoy, Autoasi-ketju, Diagno Finland, Finntest, Finnkone, HL Group,  Kaha, Koivunen, Motoral, Tecalemit ja Wihuri Autola – osallistuvat messuille.

Messualueen Tietovarikolla on päivittäin tietoiskuja muun muassa uusimmasta auto- ja moottoritekniikasta, hybridi- ja sähköajoneuvoista, bensiinin suorasuihkutuksesta, dieselruiskutustekniikasta, uusista polttoaineista, liikenteen energiatarpeista sekä kolarikorjauksista ja automaalauksesta. Esillä on myös korjaamotoiminnan tehokkuus ja henkilöstön hyvinvointi.

Messualueella on perinteisesti ollut aina myös paljon työnäytöksiä ja muuta osasto-ohjelmaa. Messujen yhteydessä järjestetään torstaina 27.1. Autoala muutoksessa – visio 2015 –seminaari ja perjantaina 28.1. Jälkimarkkinoiden päällikkö- ja asiantuntijapäivä.

Ohjelmasisällöstä vastaa Autoalan Koulutuskeskus ja Suomen Autoteknillinen Liitto yhteistyössä AKL-Palvelun, Autoalan Keskusliiton, Autotuojien sekä Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen kanssa.

Alan ammattilaiset voivat rekisteröityä tapahtumaan kävijöiksi veloituksetta tapahtuman verkkosivuilla www.autokorjaamomessut.fi etukäteen tai messujen aikana Messukeskuksen sisäänkäynneillä. 

Lisätietoja:

Hannu Kyyhkynen 
KLT-jaoston asiamies                                                 
p. (09) 6824 1320
hannu.kyyhkynen@tekninen.fi          

Heikki Ojanperä
AOT-jaoston asiamies
heikki.ojanpera@tekninen.fi
p. (09) 6824 1322

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs