Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » Alamäkiluistelija Arttu Pihlainen harmittelee kaatumistaan

Red Bull

Alamäkiluistelija Arttu Pihlainen harmittelee kaatumistaan

Tiedote.
Julkaistu: 05.12.2012 klo 09:43
Julkaisija: Red Bull

Viime lauantaina luisteltiin alamäkiluistelun MM-sarjan Red Bull Crashed Icen kauden avaus Kanadassa Niagara Putouksilla. Kotiyleisön edessä voittoa juhli Kyle Croxall. Palomiehenä työskentelevän Croxallin pahin vastaustaja Arttu Pihlainen joutui vetäytymään kilpailusta saatuaan aivotärähdyksen kisa-aamun harjoituksissa. Pihlainen kaatui väistäessään kanssakilpailijaa.

- Niska on hieman kipeä, mutta muuten ei ole mitään hätää, totesi jyväskyläläinen liikunnanopettaja Arttu Pihlainen, joka palasi tänään töihin.

Red Bull Crashed Ice kausi kattaa tänä vuonna 5 osakilpailua ja jokaisen finaalin pisteet otetaan huomioon MM-taistossa. Viime vuonna MM-hopeaa napannut Pihlainen on nyt MM-pisteissä sijalla 62.

- Totta kai jäi härmittamaan, etten päässyt luistelemaan loppukilpailussa ja jäi tärkeät pisteet saamatta. Tilanne tekee loppukaudesta haastellisen, kun kaikkien osakilpailujen pistet lasketaan yhteen, mutta pitää yrittää olla kärjessä lopuissa osakilpailuissa, sanoo 31-vuotias Pihlainen.

Jyväskyläläisellä Arttu Pihlaisella on tilillään yhteensä kuusi osakilpailuvoittoa, MM-kulta (2011) sekä MM-hopea (2012). Kenelläkään muulla alamäkiluistelijalla ei ole yhtä paljon voittoja kuin Suomea edustavalla Arttu Pihlaisella, joka on kiivennyt uransa aikana palkintopallille yhteensä kahdeksan kertaa.

Alamäkiluistelun MM-sarja jatkuun tammikuun viimeisenä viikonloppuna Minnesotassa Yhdysvalloissa.

 

Kuvat: Red Bull Content Pool / Victor Engström

Lisää kuvia ja videoita löydät sivuilta www.redbullcrashedicenewsroom.com

Lisätietoa:

www.redbull.fi/crashedice
www.redbullcrashedice.com

Anette Latva-Piikkilä
anette.latva-piikkila@fi.redbull.com
mob. 040 772 4124

 

Liitetiedostot

Red Bull Media House
Red Bull Media House on globaali mediayritys, joka luo kiehtovaa urheilu-, kulttuuri- ja lifestyle-mediasisältöä ja jakaa sitä eri ympäristöissä. Red Bull Media Housen mediasisältö on optimoitu kaikkeen mediaan aina täysimittaisista elokuvista, televisio-ohjelmista, printeistä digitaaliseen sisältöön ja peleihin. Lisätietoja löydät sivulta www.redbullmediahouse.com.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs