Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu ja vapaa-aika » 30 % suomalaisista sinkuista valmiita seksiin ensitreffeillä

30 % suomalaisista sinkuista valmiita seksiin ensitreffeillä

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2011 klo 10:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

TNS Gallupin tekemän tutkimuksen mukaan 32 % suomalaisista sinkuista haluaa etsiä seuraa verkon kautta, ja osa heistä on jo tehnytkin niin. Eri puolilla Suomea ollaan hieman eri mieltä siitä, mitä ensitapaamisella on mukavinta tehdä.

Seuranhaku verkon kautta kiinnostaa monia. Tämä tuli ilmi, kun TNS Gallup tutki deittipalvelu E-kontaktin toimeksiannosta 1003 suomalaisen treffitavat. Tuhannelle E-kontaktin jäsenelle tehtiin lisäksi perusteellisempi kysely, joka näytti isoja eroja seurustelutavoissa sukupuolen, iän ja asuinpaikkakunnan mukaan.

Nettideittailu kiinnosti eniten nuoria, alle 28-vuotiaita, joista kokonaiset 39 % oli valmiita kokeilemaan rakkauden etsimistä verkosta. E-kontaktin jäsenistä 71 % oli sitä mieltä, että verkko on paras paikka löytää seuraa. Baari sai hieman yli 16 %:n kannatuksen parhaana paikkana löytää kumppani ja kolmannen sijan vei työpaikka (vajaat 3 %).

Nettideittailun kohoava suosio voi johtua siitä, että verkossa on tarjolla runsaasti valinnanvaraa. Pelkästään E-kontaktilla on runsaat 180 000 jäsentä.

 - Monien mielestä verkossa on helpompi löytää joku, joka on kiinnostunut samanlaisista asioista, koska tarjonta on paljon suurempi kuin esimerkiksi työpaikalla tai baarissa, sanoo Karin Boo E-kontaktilta.

 - Kun netistä sitten löytyy joku kiinnostava, jota haluttaisi tavata, monia jännittää. Ylivoimaisesti suosituinta on tehdä treffit kahvilaan ja jutella kupillisen ääressä, sanoo Karin Boo.

 

 Minne suomalaiset sinkut mieluiten menevät ensitreffeillä: 

1. Kahville 60 %

2. Syömään 16 %

3. Kävelylle 13 %

4. Elokuviin 5 %

5. Muualle 3 %

6. Liikunnan pariin 2 %

 

Eri puolilla Suomea ollaan hieman eri mieltä siitä, miten pitkälle ensitreffeillä voi mennä. Kanta-Hämeessä ja Pohjois-Pohjanmaalla ollaan vapaamielisimpiä: 43 % kantahämäläisistä ja 38  %  pohjoispohjanmaalaisista on valmiita seksiin ensitapaamisella, kun taas Etelä-Savossa vain 16 % voisi tehdä samoin.

 

 Näin moni suomalaisista sinkuista on sitä mieltä, että seksi ensideitillä on OK:

1. Kanta-Häme 43 %

2. Pohjois-Pohjanmaa 38 %

3. Pirkanmaa 32 %

4. Uusimaa 31 %

5. Varsinais-Suomi  30 %

 

Lisätietoja tutkimuksesta yleensä ja suomalaisten deittailutavoista eri puolilla maata antaa Pirkko Soininen, pirkko.soininen@osg.fi +358 207 806 839 tai +358 400 630 075

E-kontaktilla on 187 000 jäsentä, joiden keski-ikä on 37 vuotta. E-kontakti on jäsenpalvelu, joka tarjoaa turvallisen, luotettavan ja tehokkaan deittailukokemuksen. Lisätietoja: www.e-kontakti.fi

 

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs