Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ulkomaat » WSP:lle tunnustusta Vietnamin hankkeista

WSP

WSP:lle tunnustusta Vietnamin hankkeista

Tiedote.
Julkaistu: 17.06.2015 klo 10:30
Julkaisija: WSP

Suomen johtaviin rakennusalan suunnittelu- ja konsulttiyrityksiin lukeutuva WSP on saanut Suomen  Vietnamin Hanoissa toimivan suurlähetystön myöntämän Luova Yritys -palkinnon.

Vuosittainen tunnustus annetaan henkilölle tai yritykselle, joka on antanut merkittävän panostuksen Suomen ja Vietnamin yhteistyösuhteille. Suomen Hanoin suurlähetystö perusteli valintaansa sillä, että WSP:llä on ollut paljon luovia sekä menestyksellisiä siltasuunnitteluhankkeita eri puolella Vietnamia.

WSP on ollut Vietnamissa jo yli 20 vuotta erilaisissa siltasuunnitteluhankkeissa. Yhtiö on muun muassa suunnitellut vuonna 2005 valmistuneen Binh-sillan sekä vuonna 2012 valmistuneen Rao II-sillan Hai Phongissa (Vietnamin 3. suurin kaupunki) ja kauniin Tran Thi Ly-sillan Da Nangissa (2013). Tällä hetkellä WSP suunnittelee Thu Thiem 2-siltaa Ho Chi Minhiin, joka on väkiluvultaan Vietnamin suurin kaupunki.

”WSP on rakentanut hyvin arvokasta yhteistyötä Suomen ja Vietnamin välille näinä vuosina. WSP:n luova pohjoismainen visiointi ja herkkä suhtautuminen paikallisiin tapoihin ja vaatimuksiin ovat luoneet sinne poikkeuksellisen hienoja luomuksia siltojen muodossa”, kertoo suurlähettiläs Kimmo Lähdevirta ja jatkaa:

”Lisäksi WSP on työskennellyt esimerkillisesti paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa opettaen ja tuoden heille tietotaitoa. Tämä kaikki on tuonut konkreettista hyötyä molemmille osapuolille.”

”Luova Yritys -palkinto on meille suuri kunnia. Olemme erityisesti iloisia siitä, että meidän vuosien työ Vietnamissa on tuottanut näin hyvää hedelmää ja saamme menneistä ja meneillään olevista hankkeista tällaisen tunnustuksen”, iloitsee WSP:n toimitusjohtaja Kirsi Hautala.

Suurlähettiläs Kimmo Lähdevirta on luovuttanut palkinnon tänään Helsingissä.

 

Lisätietoja:

WSP

vientijohtaja Antti Karjalainen

puh: 040 721 7337

antti.karjalainen@wspgroup.fi

 

Suomen Suurlähetystö, Hanoi

suurlähettiläs Kimmo Lähdevirta

puh: +84-4-3826 6788

Kimmo.Lahdevirta@formin.fi

 

 

 

WSP on monialainen suunnitteluyritys, joka tunnetaan vaativista suunnittelukohteista ja kestävistä ratkaisuista. Ydinpalvelumme ovat Yhdyskuntasuunnittelu, Kiinteistöt, Teollisuus ja Sillat.

Suomen WSP on osa kansainvälistä WSP:tä, jossa työskentelee noin 31 000 asiantuntijaa 500 toimistossa ympäri maailmaa. Vuonna 2014 WSP osti teollisuudessa ja infrassa maailman tunnustetuimpiin kuuluvan suunnittelutoimiston Parsons Brinckerhoffin. Yrityskaupan myötä lukeudumme nyt maailmaan johtaviin suunnitteluyrityksiin alallamme.

Suomen WSP:n palveluksessa on noin 350 asiantuntijaa. Liikevaihtomme vuonna 2014 oli 29 miljoonaa euroa. Asiakkaamme tuntevat WSP:n ratkaisujen aktiivisena löytäjänä, jonka kanssa on helppo toimia.

www.wspgroup.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs