Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ulkomaat » Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen vierailee Virossa

Valtiovarainministeriö

Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen vierailee Virossa

Tiedote.
Julkaistu: 03.09.2013 klo 11:06
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen matkustaa tänään 3.9.2013 Viroon, missä hän tapaa virolaisen kollegansa Jürgen Ligin. Ministerit keskustelevat Euroopan taloudellisesta tilanteesta ja euroalueen ajankohtaisista kysymyksistä.

Torstaina 5.9.2013 saapuu Viron valtiovarainministeriön virkamiesdelegaatio valtiosihteeri Martti Hetemäen vieraaksi Helsinkiin. Vierailun aikana keskustellaan maiden talouspolitiikasta ja tutustutaan molempien maiden valtiovarainministeriöiden johtamisjärjestelmiin. Virolaiset tutustuvat myös uudistettuun monitoimitilatoimistoksi peruskorjattuun Mariankatu 9 -toimitaloon.

Lisätietoja:
ministeri Urpilaisen virkamiessihteeri Kaisa Korhonen, puh. 02955 30602 
kehittämispäällikkö Marika Tammeaid, puh. 02955 30348

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs